Arxiu blog

Júnior femení A: la sort ens dona una victòria.

Partit per aprendre, veure i ser conscient d’on és l’equip. Malgrat les victòries, el partits ens han de donar experiència i capacitat de lectura del nostre joc en defensa i en atac. Un Sant Nicolau, amb una de les millor defensa de la lliga, ens va donar la oportunitat de competir al 100% però no vàrem ser capaces. El primer i quart va ser  l’únic quart dominat 100% per les plomistes. Des del primer minut es va veure a pista l’equip que som amb ràpides transicions, arribant jugant i treient avantatges sempre per finalitzar amb falta o cistella. Malgrat això, la falta de concentració, ens portava a no trencar el partit des de la línia de tirs lliures. Fins a 20 en vàrem tirar aquest quart amb tan sols un 40% d’encert. Malgrat això, a falta de 40 segons de quart amb 8-17 al marcador, vàrem tornar a regalar avantatge amb tres faltes Llegiu-ne més

Setena consecutiva pel Júnior Masculí A

Setena victòria consecutiva en un dels millors partits de la temporada del Júnior Interterritorial. Partit a casa contra un Vila-seca que estava 3r a la classificació. Conjunt el qual teníem moltes ganes de retrobar després del desastrós partit de la segona jornada de lliga(53-41). L’equip ha sabut jugar un partit que es proposava molt dur; de nou amb inferioritat física. L’enfrontament ha començat de la pitjor forma possible pels plomistes. Parcial de 0-10 en els 5 primers minuts de joc. L’equip però, ha sabut reaccionar i s’ha apropat al màxim al marcador, i en l’últim minut de joc s’ha posat 5 punts per sota.(20-15) En el segon quart pràcticament només ha jugat un equip. Domini clar dels plomistes(23-8) que han fet un bon joc sentint-se còmodes a pista enllaçant jugades i buscant finalitzacions prop del cèrcol de forma que s’ha anat al descans amb un avantatge de 10 punts(38-28). L’inici Llegiu-ne més

Júnior femení A amb nervis però cap endavant.

Acaba la primera volta pel júnior femení amb un balanç de 14 victòries i cap derrota. Ha estat una setmana on ens hem plantejat de nou objectius a curt i llarg termini, amb  el nostre rol al Júnior i als Sèniors, amb dues lesions – de curta durada- però lesions per la manca de tensió. Per això, es plantejava un cap de setmana difícil, junt amb la pressió d’acabar amb bones sensacions la primera volta i la manca d’intensitat, arribava un partit complicat. Un primer quart marcat pels nervis, que va acabar amb un 12-18, provocat per les pèrdues no forçades sota la pressió de les locals. Molts errors però amb encert de cara a cistella amb una Helena exercint de capitana i posant tranquil·litat amb les seves accions individuals i col·lectives. Esther anotava al últim minut de quart amb un 2+1 que ens feia pensar que la reacció arribaria. Llegiu-ne més

El Júnior Femení s’emporta el derbi i en suma 13 consecutives

El júnior femení s’emporta el derbi front el CBTarragona de manera contundent. Per les nostres, un derbi esperat i especial donat el passat d’algunes jugadores al club tarragoní. Es presentava un partit complicat, no tant per la part esportiva, més be per la part emocional. Els nervis per fer una bona actuació i donar una passa més per aconseguir  l’objectiu de no perdre cap partit a la primera volta també eren palpables. Més enllà d’això, les nostres van fer una passeta endavant en defensa, treballant bé les alternatives a pista complerta durant tot el partit. Malgrat l’excés de càstig per contactes molt lleus, no ens vàrem desconcentrar i vàrem seguir fent bona feina. El primer quart va esperonejar les nostres i els seus nervis. Els dos primers minuts amb errades una mica absurdes però amb molt bona actitud a pista. A partir de la primera anotació, el forat de l’anella Llegiu-ne més

Nova victòria pel Júnior Femení A

Nova victòria pel JFA i ja són 12 de 12 els partits guanyats a falta de 2 per tancar la primera volta. Després del descans del Nadal i la petita pre-temporada de 6 dies d’aquestes dates, les nostres arriben descansades, amb piles carregades i idees fresques que permeten encarar amb màximes condicions aquests propers mesos de competició. Destacar la participació i aportació de totes les jugadores de pista i el saber estar malgrat jugar fora de casa i a vegades contra 7. Un primer quart on vàrem marcar un primer parcial de 15-26, amb molts bons primers 5 minuts per un 4-12. La velocitat del contra-atac, la lectura de les transicions i jugar arribant va fer que féssim un joc vistós, amb molta facilitat d’anotació. Les visitants però, aprofitaven avantatges per provocar faltes i anar a la línia de tirs lliures – el seu gran aliat durant tot el partit-. Llegiu-ne més

El Júnior Femení marxa de vacances invicte amb 11 victòries.

El Júnior conta per victòries els seus partits i, a falta de dos encontres per tancar la primera volta, es situa líder en solitàri invicte. Últim partit abans de marxar de vacances que ja es preveia complicat. La carrega d’entrenaments, manca de massa descans i desconcentració durant la setmana, ens feia a nosaltres mateixes el pitjor rival possible. Malgrat això, vam poder gaudir d’una victòria controlada front un equip molt complet. Amb una línia exterior amb alçada i talent però que no va poder frenar el nostres joc arribant. Tansols el darrer quart, amb un bon encert provocat també per la baixada de l’equip local, es van poder endur un parcial. La tònica del partit i dels entrenaments setmanals ens portava a molta desconcentració en defensa. Malgrat això, el rival ens permetia anotar amb facilitat amb ràpides transicions o situacions de tir lliurades que no errem. Al segon quart, els Llegiu-ne més