Júnior Femení A 69 - 56 Vedruna Gràcia

27/07/2024 - 10:30 a Joan Sirolla

El Júnior conta per victòries els seus partits i, a falta de dos encontres per tancar la primera volta, es situa líder en solitàri invicte.

Últim partit abans de marxar de vacances que ja es preveia complicat. La carrega d’entrenaments, manca de massa descans i desconcentració durant la setmana, ens feia a nosaltres mateixes el pitjor rival possible. Malgrat això, vam poder gaudir d’una victòria controlada front un equip molt complet. Amb una línia exterior amb alçada i talent però que no va poder frenar el nostres joc arribant. Tansols el darrer quart, amb un bon encert provocat també per la baixada de l’equip local, es van poder endur un parcial.

La tònica del partit i dels entrenaments setmanals ens portava a molta desconcentració en defensa. Malgrat això, el rival ens permetia anotar amb facilitat amb ràpides transicions o situacions de tir lliurades que no errem.

Al segon quart, els primers 5 minuts vàrem ser l’equip que estem sent a temporada regular i no vàrem permetre anotar a les visitants per un parcial de 10-0. Quan sentíem que el partit era nostre ens relaxàvem i oferiem possibilitats d’anotació fàcils. 28-38 a la mitja part i tot per decidir.

Un bon primer i segon quart ofensivament parlant, ens va portar a la mitja part amb 38 punts. En defensa, deixàvem anotar amb facilitat per raxes.

A la tornada del vestuari, les nostres van fer un passeta més en defensa per un parcial de 16-10 i un 54-38 al marcador que pràcticament sentenciava el partit.

A l’últim quart, relaxació local, amb un inici de les visitants d’un parcial de 0-7, però que després va ser controlat a partir del minut 5.

Competir ens ha de portar a fer una passa més quan estem cansades o pensem que ja no podem més. És en aquest moment quan el nostre equip ha de poder fer una passeta endavant i sentenciar partits amb més comoditat.

Bonet (-), Cabré (9), Calba (11), Fabregas (4), Rubio (14), Millan (9), Olivier (10), González (3), Martin (-), Gebelli (-), Sanchez (-), Martinez (8).

Faltes: 16. Tirs lliures 17/30. 4 Triples: Rubio, Martinez, Millan, Cabré.
Parcials: 20-14, 18-14, 16-10, 15-18.