Júnior Femení A 80 - 42 Club Bàsquet Tarragona

27/07/2024 - 17:30 a Joan Sirolla

El júnior femení s’emporta el derbi front el CBTarragona de manera contundent. Per les nostres, un derbi esperat i especial donat el passat d’algunes jugadores al club tarragoní.

Es presentava un partit complicat, no tant per la part esportiva, més be per la part emocional. Els nervis per fer una bona actuació i donar una passa més per aconseguir  l’objectiu de no perdre cap partit a la primera volta també eren palpables.

Més enllà d’això, les nostres van fer una passeta endavant en defensa, treballant bé les alternatives a pista complerta durant tot el partit. Malgrat l’excés de càstig per contactes molt lleus, no ens vàrem desconcentrar i vàrem seguir fent bona feina.

El primer quart va esperonejar les nostres i els seus nervis. Els dos primers minuts amb errades una mica absurdes però amb molt bona actitud a pista. A partir de la primera anotació, el forat de l’anella es va destapar. El jugar arribant amb els nostres interiors amb fàcils inversions, 1c1, tirs lliurats i la sortida de contra-atac ens va portar a anotar 24 punts en els 8 min restants.

La dinàmica del segon quart començava igual però el CBT ens obligava a baixar el ritme forçant faltes i anant a la línia de 4.60 des del minut 4 de quart. El poc encert que va tenir el visitant va fer que, malgrat la baixada de ritme, anotéssim 17 punts i elles 12. 24-41 a la mitja part amb la sensació de que havíem de trencar definitivament el partit.

El tercer quart, la millor versió defensiva de les nostres, deixava a l’equip visitant amb 6 punts. Les alternatives van dificultar molt l’atac de les visitants que no sabien atacar les diferents press. Totes les nostres jugadores de pista van fer una passa endavant en quant a responsabilitat individual en la defensa col·lectiva i el joc interior carburava millor que mai amb 11 dels 19 punts del quart. Amb 60-30 marxàvem a l’últim quart amb els deures fets i 10 minuts per gaudir encara més.

Les visitants varen seguir castigant amb faltes no forçades i des de la línia dels 4.60, ficant el 40% dels seus punts des d’aquesta. Les interiors seguien al seu ritme, aquest cop, més acompanyades de la bona presa de decisions i anotació exterior.

Un partit més solventat per les nostres júniors que les deixa com a líders invictes i en solitari del seu grup, a dos partits del Barça.

Totes les jugadores estan aconseguir anar juntes de la mà. Dintre de pista, fent un bàsquet fluït, amb bona presa de decisions durant la gran majoria del partit i, sobretot, competint els 40 minuts de joc. Fora de pista, la unió del grup i la boníssima integració de les jugadores que varen arribar al club, estan fent que portar aquest equip sigui poder gaudir al 100% del bàsquet.