Inscripcions nova temporada

Ja podeu fer la inscripció de jugadors i jugadores per la propera temporada 2021-22.

Accedint a través de l’enllaç següent, accedireu a un FORMULARI de l’aplicació Playoff, la mateixa que fa servir la FCBQ, que ens ajuda a gestionar millor les altes i la informació de tots els equips, així com el contacte amb jugadors/es i pares/mares, la gestió de les domiciliacions, etc.

Qui faci servir el formulari de noves inscripcions per primer cop veurà que hi ha una sèrie de camps que són obligatoris i altres opcionals, a banda d’altres que són fonamentalment informatius. Entre els obligatoris hi ha el de pujar una foto recent del jugador o la jugadora, ja que així ho demana la FCBQ.

També, i molt important, fixeu-vos en l’enllaç que hi ha a una de les pàgines del formulari, des d’on us podreu descarregar el format de llicència oficial de la FCBQ que igualment és d’obligatòria aportació. Podreu omplir-lo directament des de l’ordinador, ja que és en format PDF editable, o bé, si ho preferiu, imprimir-lo i completar-lo a mà. Un cop el tingueu emplenat, cal signar-lo, escanejar-lo i pujar-lo mitjançant el botó que hi trobareu a l’efecte.

És molt important que consigneu correctament la informació que es demana en aquesta sol·licitud de llicència, per la qual cosa tingueu en compte que, tret que s’us informi en sentit contrari, TOTS els equips de Ploms-Salle Reus competeixen sota llicència del CN Reus Ploms, i per tant serà aquesta l’entitat que heu d’indicar a l’apartat “club”.

Els coordinadors i/o entrenadors us informaran també adequadament de la categoria i del NOM que durà l’equip on competireu, que caldrà que indiqueu també de forma exacta al formulari. Us agraïm d’antuvi la vostra col·laboració ja que la FCBQ revisa de forma estricta la informació que s’aporta i així evitarem duplicació d’esforços havent d’esmenar alguna errada.

En cas de qualsevol dubte, si us plau contacteu amb els nostres coordinadors que us ajudaran en allò que calgui.

Centrant-nos en el formulari, aquest demana informació repartida en un total de 7 pantalles, distribuïdes com segueix (en qualsevol moment podeu editar les pantalles anteriors clicant a sobre de l’opció “Modificar” que trobareu a la dreta):

Per tots aquells/es qui passareu a formar part del Ploms-Salle Reus per primer cop, abans que res agrair-vos la confiança que dipositeu en nosaltres. Dit això, us informem de que les quotes s’han mantingut intactes respecte a les de temporades anteriors,  si bé a partir de la temporada 2020-21 hem canviat la distribució dels pagaments augmentant el primer, en concepte de matrícula, i per tant reduint els restants.

En el quadre al final de la pàgina hi teniu els preus per categoria i algunes consideracions addicionals importants que, com diem, es mantenen sense canvis respecte a les darreres temporades.

S’ha fet així sobre tot per dos motius: el primer, que l’inici de temporada és especialment crític pel que fa a despeses federatives i estructurals del club, i així s’aconsegueix un extra de liquiditat. El segon és que, en general, la matrícula es considera no retornable mentre que les quotes posteriors podrien no cobrar-se o ser retornades en cas de circumstàncies especials com les que hem viscut aquestes darreres dues temporades… I que esperem no es repeteixin.

Diem que la matrícula es considera no retornable en general, però també que en circumstàncies extraordinàries la junta directiva podrà procedir a la seva devolució. Per exemple, de nou, si hi ha una interrupció significativa o fins i tot la suspensió de la temporada abans o poc després d’iniciada. En qualsevol cas, com diem, arribat el cas s’estudiaria la millor manera de procedir però sempre amb el més absolut respecte a les lleis (en el nostre cas, com a entitat esportiva sense ànim lucratiu, la Llei de l’Esport) i als drets d’esportistes i pares/mares en el cas de menors. Això sí, desitgem i confiem que tot es pugui desenvolupar amb normalitat i puguem gaudir de la temporada sense entrebancs com esperem.

També, i per acabar, us informem de que l’aplicació de Playoff ofereix possibilitats addicionals que anirem fent servir i us comentarem al llarg de la temporada, com per exemple l’enviament de missatges personalitzats o generals, convocatòries, formularis específics per altres activitats, com per exemple estades, tornejos o celebracions; també enquestes i qüestionaris per recollir més informació i/o propostes, etc. Com diem, ja us n’anirem informant.

De moment, moltes gràcies per la vostra col·laboració i a la vostra disposició per si teniu qualsevol dubte o comentari, o si necessiteu alguna cosa de part nostra. Podeu contactar amb nosaltres a través dels mitjans que trobareu també al mateix formulari d’inscripcions o, com sempre, parlant amb els nostres coordinadors Pau Papasseit i Bernat Bauzà.

SALUT I BÀSQUET!!!


QUOTES TEMPORADA 2021-22

 

Categoria

Quota total inclosa la matrícula

Matrícula

1r rebut

2n rebut

3r rebut

Prebenjamí 50€ 50€
Benjamí 98€ 50€ 48€
Aleví 280€ 130€ 75€ 75€
Preinfantil 625€ 130€ 165€ 165€ 165€
Infantil 625€ 130€ 165€ 165€ 165€
Cadet 640€ 130€ 170€ 170€ 170€
Júnior 640€ 130€ 170€ 170€ 170€
Sènior 370€ 130€ 80€ 80€ 80€

 

OBSERVACIONS