Inscripcions nova temporada

INSCRIPCIONS OBERTES PER LA TEMPORADA 2022-23

Ja podeu fer la inscripció de jugadors i jugadores per la propera temporada 2022-23.

Accedint a través de l’enllaç següent, accedireu a un FORMULARI de l’aplicació Playoff, la mateixa que fa servir la FCBQ, que ens ajuda a gestionar millor les altes i la informació de tots els equips, així com el contacte amb jugadors/es i pares/mares, la gestió de les domiciliacions, etc.

Qui faci servir el formulari de noves inscripcions per primer cop veurà que hi ha una sèrie de camps que són obligatoris i altres opcionals, a banda d’altres que són fonamentalment informatius. Entre els obligatoris hi ha el de pujar una foto recent del jugador o la jugadora, ja que així ho demana la FCBQ.

Com a novetat important per aquesta temporada, ja no és necessari emplenar el formulari de sol·licitud de llicència per la propera temporada. A partir d’aquesta, el club s’encarrega com sempre de formalitzar la inscripció de la llicència preceptiva a través de l’aplicació de clubs de la FCBQ, a l’equip ja prèviament inscrit, i a partir de les dades facilitades en el nostre formulari. Un cop fet aquest pas, la FCBQ genera un codi personalitzat que us farem arribar per tal de que, a través de l’APP de la FCBQ, pugueu validar-la.

Esperem que aquest canvi ens faciliti el procés de gestió de les llicències federatives, i que eviti errors i duplicacions que es venien produint.

En cas de qualsevol dubte, si us plau contacteu amb els nostres coordinadors que us ajudaran en allò que calgui.

Centrant-nos en el formulari, aquest demana informació repartida en un total de 7 pantalles, distribuïdes com segueix (en qualsevol moment podeu editar les pantalles anteriors clicant a sobre de l’opció “Modificar” que trobareu a la dreta):

També, i per acabar, us informem de que l’aplicació de Playoff ofereix possibilitats addicionals que anirem fent servir i us comentarem al llarg de la temporada, com per exemple l’enviament de missatges personalitzats o generals, convocatòries, formularis específics per altres activitats, com per exemple estades, tornejos o celebracions; també enquestes i qüestionaris per recollir més informació i/o propostes, etc. Com diem, ja us n’anirem informant.

De moment, moltes gràcies per la vostra col·laboració i a la vostra disposició per si teniu qualsevol dubte o comentari, o si necessiteu alguna cosa de part nostra. Podeu contactar amb nosaltres a través dels mitjans habituals i, en qualsevol cas, a l’adreça de correu electrònic administracio@cbsallereus.cat. Moltes gràcies i…

SALUT I BÀSQUET!!!


OBSERVACIONS

Categoria

Anys

Quota total inclosa la matrícula

Matrícula

Rebuts (x3)

Premini 2013-2014 105€ (*) 50€ 55€ (un sol rebut)
Mini 2011-2012 300€ (*) 150€ 50€
Infantil (1r Any i 2n Any) 2009-2010 668€ 170€ 166€
Cadet 2007-2008 683€ 185€ 166€
Júnior 2005-2006 683€ 185€ 166€
Sènior 2004 i ant. 390€ (*) 180€ 70€