Júnior Masculí A 71 - 57 CB Vila-seca

02/07/2015 - 10:30 a Joan Sirolla

Setena victòria consecutiva en un dels millors partits de la temporada del Júnior Interterritorial. Partit a casa contra un Vila-seca que estava 3r a la classificació. Conjunt el qual teníem moltes ganes de retrobar després del desastrós partit de la segona jornada de lliga(53-41).

L’equip ha sabut jugar un partit que es proposava molt dur; de nou amb inferioritat física. L’enfrontament ha començat de la pitjor forma possible pels plomistes. Parcial de 0-10 en els 5 primers minuts de joc. L’equip però, ha sabut reaccionar i s’ha apropat al màxim al marcador, i en l’últim minut de joc s’ha posat 5 punts per sota.(20-15)

En el segon quart pràcticament només ha jugat un equip. Domini clar dels plomistes(23-8) que han fet un bon joc sentint-se còmodes a pista enllaçant jugades i buscant finalitzacions prop del cèrcol de forma que s’ha anat al descans amb un avantatge de 10 punts(38-28).

L’inici de la segona part no ha estat del tot bona; tot i que l’equip s’ha mantingut fort davant l’atac visitant el qual veia que els locals anaven a per totes. Tot i així el marcador seguia essent favorable pels plomistes que encaravem l’últim quart amb una diferència de 6 punts.

L’últim període del partit s’havia de mantenir la diferència en el marcador; però s’ha anat més enllà. L’equip ha sabut jugar de manera que la diferència de punts al finalitzar el matx ha superat el bàsquet average de l’anada. Resultat final: 71-57.