CB Cornella 62 - 81 Júnior Femení A

01/12/2015 - 8:00 a Cornella

Nova victòria pel JFA i ja són 12 de 12 els partits guanyats a falta de 2 per tancar la primera volta.

Després del descans del Nadal i la petita pre-temporada de 6 dies d’aquestes dates, les nostres arriben descansades, amb piles carregades i idees fresques que permeten encarar amb màximes condicions aquests propers mesos de competició.

Destacar la participació i aportació de totes les jugadores de pista i el saber estar malgrat jugar fora de casa i a vegades contra 7.

Un primer quart on vàrem marcar un primer parcial de 15-26, amb molts bons primers 5 minuts per un 4-12. La velocitat del contra-atac, la lectura de les transicions i jugar arribant va fer que féssim un joc vistós, amb molta facilitat d’anotació. Les visitants però, aprofitaven avantatges per provocar faltes i anar a la línia de tirs lliures – el seu gran aliat durant tot el partit-. Després de demanar el primer minut com a visitants, acabem el quart amb un tir de 3 de Maria que tancaria el parcial.

El segon quart segueix la mateixa tònica. Les visitants van anotar el 50% del seus punts de tir lliure, nosaltres amb bandera des del minut 4. Malgrat això, les triangulacions i la bona circulació ens donaven tirs lliurats de 3 i un alt percentatge d’encert. Les tiradores es van posar en marxa per anotar-ne 4 en 7 minuts de joc. Un 2+1 de les locals a 4 segons pel final de quart va deixar el marcador amb un 32-45 a la mitja part.

A la represa no hi va haver canvis, les nostres seguien endollades al partit, amb moments de descontrol i pèrdues per prendre decisions de risc, però amb el marcador controlat al 100%. Les locals seguien tirant de la línia de 4’60 – 8 en aquest quart- per un parcial de 14-17.

El darrer quart només va certificar sensacions ofensives i es van millorar detalls defensius que ens havien fet mal durant el partit.

Defensivament vàrem donar una passa al davant en aspectes amb els que aquesta setmana havíem treballat. Vàrem obligar als locals a jugar el 80% del temps en estàtic, treballant molt bé el balanç defensiu. Malgrat això, ens falta feina en quan a comunicació i lectura sobre les defenses del bloc directe que aquesta setmana seguirem treballant.

Hem de seguir aprenent que quan a moments, cada una va al seu rollo, això és campi qui pugui. Quan generem juntes avantatges, anem de la mà i som solidaries hi ha hagut moments que no hem fet bàsquet, hem fet màgia.

Els reptes a l’esport els hem d’afrontar com a guerreres, sense por a perdre i amb la il·lusió de pujar cada cop un esglaó més. Amb el màxim de concentració, hem de lluitar per pujar el següent, més alt i més dur, però alhora més il·lusionant.

Cortiella (-), Cabre (9), Calba (12), Fabregas (9), Rubio (20), Millan (9), Olivier (8), González (4), Martín (-), Sanchez (7), Martinez (1)

Triples 8: 2 Rubio, 2 Calba, 1 Sanchez, 1 Cabré, 1 Olivier, 1 Millán.

Tirs lliures 7-17. 27 Faltes Cap Eliminada.