AESE Hospitalet 38 - 62 Júnior Femení A

27/07/2024 - 19:30 a AESE Hospitalet

Acaba la primera volta pel júnior femení amb un balanç de 14 victòries i cap derrota. Ha estat una setmana on ens hem plantejat de nou objectius a curt i llarg termini, amb  el nostre rol al Júnior i als Sèniors, amb dues lesions – de curta durada- però lesions per la manca de tensió.

Per això, es plantejava un cap de setmana difícil, junt amb la pressió d’acabar amb bones sensacions la primera volta i la manca d’intensitat, arribava un partit complicat.

Un primer quart marcat pels nervis, que va acabar amb un 12-18, provocat per les pèrdues no forçades sota la pressió de les locals. Molts errors però amb encert de cara a cistella amb una Helena exercint de capitana i posant tranquil·litat amb les seves accions individuals i col·lectives. Esther anotava al últim minut de quart amb un 2+1 que ens feia pensar que la reacció arribaria. Més enllà de mantenir la distància es va escurçar amb un 2+1 i pèrdua que les visitants varen aprofitar.

El segon quart no va començar gaire millor, 4-0 de parcial al primer minut i 16-18 al marcador. Enfora de posar-nos més nervioses vàrem treure el caràcter competitiu i tant Berta, Mireia i Ruth van estirar de l’equip els 5 següents minuts per un 18-30. L’entrada de Pauli i Dali va marcar el quart. Pauli anotant el 100% dels seus tirs de camp – amb tir de 3 inclòs- i Dali traient o falta o cistella de cada acció individual. Amb 22-37 marxàvem al descans. Malgrat tot, els nervis ens portaven a seleccionar malament les accions i perdíem moltes pilotes sense massa sentit.

Quan no surten les coses, les sensacions s’agafen més encara des de la defensa. La millor versió defensiva de les nostres va arribar en el moment just per deixar a només 4 punts les locals en tot el quart. Pauli i Maria donaven la sentencia al partit on les locals només van poder anotar des de la línia de 4.60. Malgrat els nervis, Alba i Marta, van saber portar el ritme de la segona meitat de quart per marxar 26-51.

Amb el partit partit trencat, l’últim quart va ser més boig i descontrolat, fet que l’equip local va aprofitar per retallar distàncies amb un parcial de 12-11. 38-62 per aconseguir dos objectius: a curt termini no concedir més de 40 punts als rivals – millorar defensa individual-; a llarg termini, aconseguir fer una primera volta amb una primera passa per aconseguir l’accés a la final a 4.

Aquesta setmana hem de seguir treballant les nostres aptituds – tant defensiva com ofensiva- però més les actituds a pista.

Molts bons minuts de les jugadores que doblen casi totes les setmanes amb Júnior B i A, intentant adaptar-se al màxim als dos equips i aportant rendiment i acumulant hores de joc.

Pròxim cap de setmana complicat, tornant a jugar fora vers Sant Nicolau; un dels equips més defensius de la lliga.