Arxiu blog

Dolorosa derrota davant el Valls del Sènior Masculí D

Partit disputat el Diumenge 25 al pavelló Joan Sirolla. Matí fred i ventós. Els nostres “amics “de Valls ens visitaven en mig d’un ambient una mica estrany després dels “incidents” del partit d’anada, comento això perquè crec que ells han sabut treure profit de la motivació extra que això a comportat i nosaltres no. Primer quart: Inici molt estrany, parcial de 0-9, temps mort local obligat pel marcador, reiniciem el partit i sembla que el joc millora una mica, aconseguim arribar al final del quart 13-13. Segon quart: Bé, ara sembla que tots dos equips acusen la pressió i cap dels dos te encert davant cistella, un trist parcial de 7-10 és el millor resum del quart, de totes formes, el Valls està més ficat dins el partit que els nostres nois, que encara que ho intenten una vegada i un altre, avui no surten les coses. Marcador 20-23. Tercer Llegiu-ne més

El Sènior C guanya a domicili

Claret 70 – Ploms Salle C 78 Gran victòria en una pista molt complicada on els locals es jugaven molt després de la seva mala ratxa . Els nostres van sortir molt ficats en el partit i manaven gràcies a l’encert en el tir exterior i les transicions ben finalitzades. Les alternatives defensives aturaven l’alt ritme que volia imposar el rival. Es va arribar a la mitja part amb un bon avantatge de 10 punts. Els vallencs van incrementar la seva defensa a la represa i van aconseguir igualar el partit robant moltes pilotes que acabaven amb ràpids contratacs. Els nostres van tornar al partit en l’últim quart gràcies a una defensa zonal ben treballada i la bona selección en atac van permetre aconseguir la victòria i l’average.

Júnior masculí A comença la segona volta com la va acabar.

Nova victòria del Júnior Interterritorial (la sisena consecutiva) que permet a l’equip començar la segona volta com l’ha acabat, guanyant. Partit molt disputat on tot i haver perdut el primer quart 17-16; dominat amb dificultats pels plomistes. Un primer quart molt treballat on es va veure un equip sòlid i més físic fet que va dificultar l’atac plomista. Un segon quart d’escàndol on l’equip va sentir-se còmode i inspirat a pista.La defensa va ser molt bona i es van evitar segones opcions tancant molt bé el rebot defensiu. La clau de la victòria plomista ja que va permetre que s’anés al descans amb un avantatge de 8 punts 29-37. L’inici de la segona meitat no va ser tant bona com el final de la primera. Va ser una segona meitat molt travada a causa de l’arbitratge que no permetien el més ínfim contacte. Cal remarcar però que 8 dels 14 Llegiu-ne més

L’infantil femení B segueix al camí.

Partit difícil i espès avui el de les nostres jugadores. Només les ganes de guanyar i l’esperit de lluita ha permès mantenir l’ imbatibilitat en la categoria per les de Reus. Ara són l’únic equip imbatut després de tres xocs. Al començar el partit les de Reus han sortit fredes i lentes, ràpidament les de Tarragona han sabut llegir la situació i han agafat l’iniciativa sempre esperonades pel record de l’últim partit jugat entre elles.  Les dos primeres parts han estat de les jugadores de La Salle de Tarragona, marcadors curts i continues anades i vingudes, tipologia de joc que en cap cas ens afavoreix. Les de Tarragona han arribat a tenir fins a deu punts d’avantatge durant el segon quart. Ha estat en el tercer quart quan les de Reus han despertat i començat a funcionar, tot i no fer un gran joc han aconseguit donar la volta al Llegiu-ne més

L’infantil femení A1 pot competir a Girona.

Bon partit avui de les infantils A de la SallePloms. Ja més centrades en la categoria A1 i coneixedores del nivell que s’exigeix, avui han estat molt més contundents en defensa, fortes en atac i amb bon encert en el tir lliure. Ens ha faltat quelcom d’encert en el tir sota cistella, però hem aguantat el ritme del partit, que ha estat exigent, i tot i perdre de forma clara les impressions tretes avui son molts millors que el dissabte passat. El camí a recórrer es llarg i només podem anar a millor Força Salle AUUUU !!!!! Parcials: (15-3)(27-9)(34-12)(40-17)(45-28)(58-29)(64-31)(77-33) Anaya (4) ; Trabalón (6); Hernández ; Porres (6); Gomis (2); Sanahuja(1); Díaz; Achaerandio(5); Alcové (4);Montes(2); Valle(3)

El Sènior C cau a la pròrroga

Duríssima derrota a la pròrroga del nostre 3ª catalana en un partit en que tot i el mal inici de partit es va plantar cara al líder de la categoria. La pèssima actuació arbitral assenyalant dues antiesportives i numeroses faltes als reusencs van propiciar molts nervis i tensió en un partit on les defenses es van imposar clarament als atacs i l’encert exterior era nul per part dels dos equips. Els nostres manaven per dos punts en lúltim minut pero no van aprofitar els tirs lliures per sentenciar el partit i els locals no van perdonar en la pròrroga.