Sènior Masculí D 47 - 55 CB Valls

27/07/2024 - 10:30 a Joan Sirolla

Partit disputat el Diumenge 25 al pavelló Joan Sirolla. Matí fred i ventós. Els nostres “amics

“de Valls ens visitaven en mig d’un ambient una mica estrany després dels “incidents” del

partit d’anada, comento això perquè crec que ells han sabut treure profit de la motivació

extra que això a comportat i nosaltres no.

Primer quart: Inici molt estrany, parcial de 0-9, temps mort local obligat pel marcador,

reiniciem el partit i sembla que el joc millora una mica, aconseguim arribar al final del quart

13-13.

Segon quart: Bé, ara sembla que tots dos equips acusen la pressió i cap dels dos te encert

davant cistella, un trist parcial de 7-10 és el millor resum del quart, de totes formes, el Valls

està més ficat dins el partit que els nostres nois, que encara que ho intenten una vegada i

un altre, avui no surten les coses. Marcador 20-23.

Tercer quart: Continua la igualtat al lluminós, el joc i l’encert ha millorat una mica (no era

difícil) però el Valls segueix manant al marcador, els triples visitants i les jugades de 2+1 els

permeten mantindré e inclús augmentar la distancia 33-38, parcial 13-15.

Darrer quart: els nostres nois han sortit a per totes, ens hem ficat a un punt 40-41, però

aquí s’han acabat les forces, les idees i la sort que hem tingut en algun partit, avui no era el

dia, d’aquí al final un parcial de 7-14, amb un Valls que en els últims minuts ha esta molt

superior sobretot en l’encert a cistella, marcador final 47-55, per oblidar !!.

Bé nois, m’imagino que vosaltres sabreu el que ha passat? 47 punts a casa son molt pocs i

així és molt difícil guanyar un partit. Ara ens queda la part més difícil del calendari

(Montblanc, SP i SP, Morell) si els guanyéssim tots estaríem dalt de la classificació, és