Infantil Femení B 60 - 52 Salle Tarragona

18/05/2024 - 9:00

Partit difícil i espès avui el de les nostres jugadores. Només les ganes de guanyar i l’esperit de lluita ha permès mantenir l’ imbatibilitat en la categoria per les de Reus. Ara són l’únic equip imbatut després de tres xocs.

Al començar el partit les de Reus han sortit fredes i lentes, ràpidament les de Tarragona han sabut llegir la situació i han agafat l’iniciativa sempre esperonades pel record de l’últim partit jugat entre elles. 

Les dos primeres parts han estat de les jugadores de La Salle de Tarragona, marcadors curts i continues anades i vingudes, tipologia de joc que en cap cas ens afavoreix. Les de Tarragona han arribat a tenir fins a deu punts d’avantatge durant el segon quart. Ha estat en el tercer quart quan les de Reus han despertat i començat a funcionar, tot i no fer un gran joc han aconseguit donar la volta al marcador, remuntar els deu punts i deixar el tanteig amb un ajustat 24 – 22.

A partir d’aquest moment les de Reus ja no s’han deixat perdre l’iniciativa en el marcador, de totes formes el joc imprecís ha continuat i no ha permés agafar la diferencia definitiva que permetés trencar el partit a favor de les reusenques.

A l’acabar la sisena part el marcador era de 44 – 38, sis punts de diferencia que han estat una constant des d’aquest moment fins el final del partit. Una bona gestió de la possessió de la pilota en la fase final del partit ha permès mantenir a ratlla les jugadores de Tarragona.

Finalment el marcador ha registrat el 60 – 52 definitiu, en cap cas ha estat una victòria fàcil, s’ha hagut de treballar i lluitar, i això ha estat probablement el millor del partit juntament amb la gran aportació dels reforços de les noies de pre-infantil.

La setmana propera tindrem un altre partit complicat contra el Cunit, cal retrobar la millor versió del nostre joc.

Ànims noies i felicitats !!!!
Força Salle
AUUUUUU !!!!!!

Parcials: (6-14)(15-18)(24-22)(30-26)(34-30)(44-38)(52-48)(60-52)

Anaya (2) ; Trabalón (5); Hernández (3); Porres (3); Gomis (4); López(16); Díaz; Batista(10); Kissi (8);Guarque(9)