Nou Bàsquet Olesa 65 - 75 Júnior Masculí A

27/07/2024 - 19:00 a Olesa de Montserrat

Nova victòria del Júnior Interterritorial (la sisena consecutiva) que permet a l’equip començar la segona volta com l’ha acabat, guanyant. Partit molt disputat on tot i haver perdut el primer quart 17-16; dominat amb dificultats pels plomistes.

Un primer quart molt treballat on es va veure un equip sòlid i més físic fet que va dificultar l’atac plomista.
Un segon quart d’escàndol on l’equip va sentir-se còmode i inspirat a pista.La defensa va ser molt bona i es van evitar segones opcions tancant molt bé el rebot defensiu. La clau de la victòria plomista ja que va permetre que s’anés al descans amb un avantatge de 8 punts 29-37.
L’inici de la segona meitat no va ser tant bona com el final de la primera. Va ser una segona meitat molt travada a causa de l’arbitratge que no permetien el més ínfim contacte. Cal remarcar però que 8 dels 14 punts del 3r quart es van anotar des de la línia de tir lliure.
L’últim quart va ser el quart culminant el qual s’havia de defensar la diferència de 8 punts que s’havia tret en el 3r quart(43-51). Les defenses dels dos equips van baixar molt l’activitat i el partit es va centrar més en l’atac. A falta de dos minuts els locals es van posar 5 punts per sota però no va significar problema perquè els plomistes s’emportessin la victòria. Resultat final 65-75.
Parcials: 17-16, 12-21, 14-14, 22-24.