Arxiu blog

Infantil femení B perd a Cunit.

Mal partit avui de les de Reus. El resultat de 20 punts de diferència no reflecteix la diferència real entre ambdós equips. Avui les nostres jugadores no han agafat el ritme del partit en cap moment, molt espesses en atac i poc contundents defenent. El triple inicial de les noies del Ploms ha estat un miratge i per un moment ens ha fet pensar que podríem lluitar per la quarta victòria consecutiva, però no ha estat així. Només durant el tres primers quarts s’ha aconseguit mantenir el partit, aguantant de forma artificial el marcador amb poques diferències. El primer quart ha acabat amb 7-5, el segon s’ha quedat amb un curt 13-11 i en el tercer quart la mala gestió de l’última jugada ha permès al Fusteria Malvar tancar amb un 19-16. A partir del quart, les nostres deficiències s’han accentuat i les de Cunit sense fer un gran Llegiu-ne més

Partit per estar orgullosos

Partit intens i trepidant el viscut aquest cap de setmana al pavelló de la Salle Reus. El partit va començar amb una agressivitat molt bona en defensa per part dels locals, deixant veure molt bon joc amb ràpids contraatacs. Els de Barcelona, feien valer la seva qualitat tècnica perquè els espectadors veiessin un partit ajustat fins la primera meitat (29-34). L’inici de la segona meitat va ser exactament igual, però en 3 minuts, els locals ja portàvem 6 faltes d’equip, un jugador expulsat (4 faltes en dos minuts) i una tècnica al seu entrenador. Total, un 5è quart on els 10 punts anotats pels de Barcelona, van ser de tir lliures. Al 6è quart, el Barça va superar la barrera dels 10 punts, però els reusencs no van donar l’esquena al partit lluitant fins al final de l’últim quart (Final: Pusa 62-79 Barça). Cal destacar la molt bona actitud dels Llegiu-ne més

El Cadet Femení A, suma la seva segona victòria

Victòria molt treballada de les Cadets, enfront d’un Caldes que va aguantar el ritme del partit a base de triples. El partit va ser ajustat en tot moment on les diferències van ser com a màxim de 5 punts per part dels dos equips. Les errades sota cistella feien que no es pogués marxar en el marcador, i el rival ho aprofitava per mantenir-se viu dins del partit. No va ser fins l’últim quart, on l’equip va demostrar el seu potencial ofensiu, que amb un parcial de 8-0, s’aconseguia una aventatge que ja no es deixaria escapar. La setmana vinent, el derbi del grup contra el C.B. La Selva, on s’espera que l’equip segueixi en bona dinàmica.   Parcials 13-12, 18-18, 17-19, 17-7 Anna S.12, Maria 16, Helena 8, Anna L.7, Berta 2, Duna 2, Paula 4, Neus 2, Claudia 8, Anna M.4

El cadet A femení s’estrena amb victòria a domicili

El Cadet A s’estrena amb victòria a Interterritorial. C.B Cornellà 99 – Salle Ploms A 47-76 Bon partit de les nostres cadets, enfront un C.B.Cornellà, que es va veure superat, tant físicament com per intensitat durant tot el partit. Un inici explosiu en defensa va marcar un parcial de 0-14 en 4 minuts, a partir d’aquí, l’equip va seguir amb la mateixa tònica fins al descans, ampliant cada cop més la seva diferencia en el marcador, sense donar cap opció a l’equip rival. A la reanudació, l’equip es seguia mostrant sòlid al darrere, però amb algunes impresicions i errors en atac, tot i així, l’equip va mostrar un joc alegre fins al final del partit. Parcials 15-30, 9-16, 8-12, 15-18 Anna S (12), Maria (22), Helena (6), Anna L( 4), Berta( 17), Duna (3), Paula( 4), Neus (2), Claudia (2), Anna M (4)

Infantil B guanya el derbi front al Reus Deportiu

Gran partit avui de les nostres jugadores davant el Reus Deportiu. Segon partit d’aquesta fase i segona victòria que ens porta al capdamunt de la classificació d’aquesta fase. Les jugadores de l’infantil B de La SallePloms han demostrat la seva superioritat davant un Reus Deportiu que en cap moment ha estat inquietant a les del Ploms. El resultat final clar ( 64-14 ) dóna fe de la superioritat i contundència del nostre joc. Com està sent habitual les nostres jugadores han estat fortes en atac, prou encertades en el tir a curta distància, contundents en defensa i fent pressió a la sortida de pilota en camp contrari. Les jugades ràpides i la cerca de la millor passada ha estat una constant en el joc, aquesta forma de jugar i la nostra força física ens han permès mantenir aquest ritme tot el partit. Els parcials han estat :  1r (7-2) ; Llegiu-ne més

L’infantil femení comprova com es A1

Primer partit de l’A1 i ja hem vist quin pa s’hi dona. Intensitat en defensa i encert en atac. L’equip ha competit prou bé a la 1a, 2a i 5a parts, amb parcials de poca diferència, però el 18-0 de la 4a ha marcat el partit. El marcador final s’ha tancat al minut 1 de la 6a amb el resultat de 73-22. Cal seguir entrenant fort i aprofitar l’oportunitat per seguir aprenent. Força Salle AUUUUUU !!!!! Anaya ; Trabalón ; Hernández (4); Porres ; Gomis (4); Guarque ; Valle(2);Montes (2); Jimenez (2); Achaerandio(6);Sanahuja(2); Alcové