Fusteries Malvar Cunit 52 - 32 Infantil Femení B

02/07/2015 - 10:00 a Cunit

Mal partit avui de les de Reus. El resultat de 20 punts de diferència no reflecteix la diferència real entre ambdós equips.

Avui les nostres jugadores no han agafat el ritme del partit en cap moment, molt espesses en atac i poc contundents defenent.
El triple inicial de les noies del Ploms ha estat un miratge i per un moment ens ha fet pensar que podríem lluitar per la quarta victòria consecutiva, però no ha estat així.

Només durant el tres primers quarts s’ha aconseguit mantenir el partit, aguantant de forma artificial el marcador amb poques diferències. El primer quart ha acabat amb 7-5, el segon s’ha quedat amb un curt 13-11 i en el tercer quart la mala gestió de l’última jugada ha permès al Fusteria Malvar tancar amb un 19-16.

A partir del quart, les nostres deficiències s’han accentuat i les de Cunit sense fer un gran partit han agafat diferència en el marcador. Les parts següents han seguit el mateix patró: hem fallat molt en els tirs fàcils, no hem aconseguit fer jugades en atac d’equip, hem tingut poca contundència en defensa, cosa que ens ha fet perdre molts rebots, i hem tingut un anormal baix percentatge de tirs lliures encertats. Tot això ha portat a una cinquena part (31-21) on el marcador s’ha trencat definitivament. La resta de quarts han estat un anar i venir amb molts tirs i atacs fallats per ambdues parts que ha ens ha deixat un marcador final de 52-32.

Continuem en posicions destacades en la classificació, però el partit d’avui ens ha de fer veure que no podem baixar la guàrdia i hem d’estar sempre actius, motivats i tensionats per aconseguir el millor resultat. Ara el proper rival és el Vendrell a casa.