Infantil Femení B 64 - 14 Reus Deportiu

27/07/2024 - 11:00 a Salle Reus

Gran partit avui de les nostres jugadores davant el Reus Deportiu. Segon partit d’aquesta fase i segona victòria que ens porta al capdamunt de la classificació d’aquesta fase.
Les jugadores de l’infantil B de La SallePloms han demostrat la seva superioritat davant un Reus Deportiu que en cap moment ha estat inquietant a les del Ploms.

El resultat final clar ( 64-14 ) dóna fe de la superioritat i contundència del nostre joc. Com està sent habitual les nostres jugadores han estat fortes en atac, prou encertades en el tir a curta distància, contundents en defensa i fent pressió a la sortida de pilota en camp contrari.
Les jugades ràpides i la cerca de la millor passada ha estat una constant en el joc, aquesta forma de jugar i la nostra força física ens han permès mantenir aquest ritme tot el partit.

Els parcials han estat :  1r (7-2) ; 2n  (25-4) ; 3r  (34-6) ; 4t (44-8)  ; 5è  (56-12)  ; 6è a falta d’ 1 minut i 15 segons per acabar el quart, marcador tancat ( 64-14)

La setmana propera tindrem un partit difícil, el xoc entre Salles Reus VS Tarragona, cal preparar-se a fons per continuar en aquesta línia, mantenir el percentatge en els tirs lliures i la contundència en el rebot seran claus en el proper partit.