Infantil Masculí PUSA 62 - 79 Barça

27/07/2024 - 12:00 a Salle Reus

Partit intens i trepidant el viscut aquest cap de setmana al pavelló de la Salle Reus. El partit va començar amb una agressivitat molt bona en defensa per part dels locals, deixant veure molt bon joc amb ràpids contraatacs. Els de Barcelona, feien valer la seva qualitat tècnica perquè els espectadors veiessin un partit ajustat fins la primera meitat (29-34). L’inici de la segona meitat va ser exactament igual, però en 3 minuts, els locals ja portàvem 6 faltes d’equip, un jugador expulsat (4 faltes en dos minuts) i una tècnica al seu entrenador. Total, un 5è quart on els 10 punts anotats pels de Barcelona, van ser de tir lliures. Al 6è quart, el Barça va superar la barrera dels 10 punts, però els reusencs no van donar l’esquena al partit lluitant fins al final de l’últim quart (Final: Pusa 62-79 Barça). Cal destacar la molt bona actitud dels nostres jugadors. A seguir treballant.

Pusa: Basora (3), Diao (2), Bisús (1), Moriones (4), Llauradó (17), Charlez (3), Aragonès (21), Beltran (6), Vidal (5).