Arxiu blog

El Sènior Femení A invicte a la segona fase.

1er quart: De inici  l’equip rival ja ens ensenya el plantejament de partit amb un continu de canvis defensius, entre defensa individual,  zona press i zona 2-3. Tot i així les jugadores de Reus no es deixa sorprendre i s’emporta el primer quart. 2on quart: El Ploms surt amb una marxa més i en una defensa pressionant aconsegueix arraconar el rival generant atacs ràpids. S aconsegueix una avantatge en el marcador de 17 punts 3er quart L’ equip local augmenta la duresa del partit en la represa i aconsegueix un parcial de 8 a 2 en els primers 5 min. Després les visitants tornen a controlar el partit. 4rt quart Quart on predomina el joc ofensiu. Tot i així l agressivitat defensiva de les locals no serveix per retallar diferències. CN Sabadell Cinc: Atanimo 18, Sampedro 4, Fontanals 6, Mayor 13, Masvidal 10 Garcia 0, Linares 1, Serra 4, Gómez Llegiu-ne més

El Júnior Femení segueix invicte

Les Júniors jugaven el segon partit del cap de setmana. El dia abans s’estrenaven totes  ajudant a les noies del sènior B a aconseguir un benvolgut ascens, guanyant a domicili 70-72 al jove equip de La Salle de Tarragona, després d’una pròrroga. El partit del Samà doncs, no es presentava facil, per la càrrega de la temporada i el cansament acumulat de la setmana. Fins a tres partits van jugar les jugadores que també ajuden al Júnior B (que, percert, ha aconseguit l’accés a la fase pel títol territorial- enhorabona!) i dos totes les demés. Aquesta carrega, més mental que no física, es va veure plasmada els 20 primers minuts de joc. Primer quart amb un 17-12 amb la sensació de que encara estàvem adormides. L’atac no fluïa i no estàvem portant el ritme defensiu que volíem. El segon quart, de la mà del primer però amb menys ritme defensiu, Llegiu-ne més

El cadet femení B guanya a Calafell

El Júnior Femení conta amb una victòria més per un 18-0

El Júnior Femení conta encara els seus partits per victòries. Aquesta setmana, les Lleones van jugar vers el CB Mollet. Important, cada cop més, no el resultat sinó com s’aconsegueix aquest. A aquest partit no vàrem ser nosaltres fins a la mitja part, i tan sols ho vàrem aconseguir 10 minuts, però no ens podem quedar amb la sensació de que ens serveix. Els dos primers quarts ens van deixar amb mal gust de boca, amb la sensació de controlar el partit però sense mostrar-ho al resultat per falta de concentració. I es que s’ha de tenir clar què, si no estàs en defensa, no estàs en atac. Si t’acomodes i desconnectes, no entren tirs fàcils, tirs lliures i demés. D’aquesta manera, amb un parcial de 12-13 al primer quart, i un 17-15 al segon, marxàvem un punt abaix 29-28 a la mitja part. El tercer quart va tornar a Llegiu-ne més

Sènior Masculí C guanya el derbi vers CBT

Zamar 2000 Ploms Salle C 80 – CBT C 70 Victòria del 3ª catalana en el derbi davant d’un CTB que es presentava inicialment amb nomès 10 jugadors. La zona inicial visitant va sorprendre els nostres que no acabaven d’atacar-la amb claretat i eren massa tous al darrere. La verticalitat i agresivitat dels tarragonins en atac els donaven una ventatge de 9 punts a la mitja part. En la segona part els reusencs es van posar el mono de treball al darrere i al rebot per capgirar poc a poc la dinámica del partit. La bona circulació exterior i el rebot ofensiu van permetre als nostres asegurar la victòria