CN Sabadell 58 - 68 Sènior Femení A

27/07/2024 - 18:00 a Sabadell

1er quart: De inici  l’equip rival ja ens ensenya el plantejament de partit amb un continu de canvis defensius, entre defensa individual,  zona press i zona 2-3. Tot i així les jugadores de Reus no es deixa sorprendre i s’emporta el primer quart.

2on quart: El Ploms surt amb una marxa més i en una defensa pressionant aconsegueix arraconar el rival generant atacs ràpids. S aconsegueix una avantatge en el marcador de 17 punts

3er quart

L’ equip local augmenta la duresa del partit en la represa i aconsegueix un parcial de 8 a 2 en els primers 5 min. Després les visitants tornen a controlar el partit.

4rt quart

Quart on predomina el joc ofensiu. Tot i així l agressivitat defensiva de les locals no serveix per retallar diferències.