Cb Mollet 45 - 53 Júnior Femení A

03/08/2015 - 10:30 a Mollet

El Júnior Femení conta encara els seus partits per victòries. Aquesta setmana, les Lleones van jugar vers el CB Mollet.

Important, cada cop més, no el resultat sinó com s’aconsegueix aquest. A aquest partit no vàrem ser nosaltres fins a la mitja part, i tan sols ho vàrem aconseguir 10 minuts, però no ens podem quedar amb la sensació de que ens serveix.

Els dos primers quarts ens van deixar amb mal gust de boca, amb la sensació de controlar el partit però sense mostrar-ho al resultat per falta de concentració. I es que s’ha de tenir clar què, si no estàs en defensa, no estàs en atac. Si t’acomodes i desconnectes, no entren tirs fàcils, tirs lliures i demés. D’aquesta manera, amb un parcial de 12-13 al primer quart, i un 17-15 al segon, marxàvem un punt abaix 29-28 a la mitja part.

El tercer quart va tornar a ser el nostre punt d’inflexió, on vàrem donar el cop sobre la taula i amb una defensa individual asfixiant, vàrem marcar un 2-13 , errant tirs fàcils, contra-atacs o situacions clares de 1c1 al pal baix. Amb la sensació d’haver pogut fer 20 punts però amb molt bones sensacions defensives. Amb 31-41 al marcador varen arribar més rotacions i vàrem controlar el partit fins als minuts finals pel 45-53.

Aquesta setmana juguem dos partits, dijous i dissabte, contra equips de la part baixa de la taula que tenen talent però sent de primer any estan fent més bona feina que el que es mostra a la classificació. No es pot caure en l’error de pensar que ” el que és important, és guanyar”. El que és important es ser capaces de, hi hagi el rival que hi hagi al davant, donar 40 minuts de qualitat, intensitat i concentració al límit.

Bonet (-), Cabré (-), Calba (16), Fabregas (3), Rubio (8), Millan (9), Olivier (7), González (2), Martin (2), Gebellí (-), Sanchez (2), Martinez (2).

Tirs lliures 10/29. Triples 1: Millán. 14 faltes, sense eliminades.