Júnior Femení A 72 - 47 Samà Vilanova

27/07/2024 - 10:00 a Joan Sirolla

Les Júniors jugaven el segon partit del cap de setmana. El dia abans s’estrenaven totes  ajudant a les noies del sènior B a aconseguir un benvolgut ascens, guanyant a domicili 70-72 al jove equip de La Salle de Tarragona, després d’una pròrroga.

El partit del Samà doncs, no es presentava facil, per la càrrega de la temporada i el cansament acumulat de la setmana. Fins a tres partits van jugar les jugadores que també ajuden al Júnior B (que, percert, ha aconseguit l’accés a la fase pel títol territorial- enhorabona!) i dos totes les demés.

Aquesta carrega, més mental que no física, es va veure plasmada els 20 primers minuts de joc. Primer quart amb un 17-12 amb la sensació de que encara estàvem adormides. L’atac no fluïa i no estàvem portant el ritme defensiu que volíem. El segon quart, de la mà del primer però amb menys ritme defensiu, fet que les visitants van aprofitar. En atac seguíem encertades i ens permetia veure el partit amb seguretat, només calia que el cap es possés en marxa. I així va ser.

El pas pels vestidors ens va donar el temps necessari per recarregar piles i adonar-nos que jugàvem vers el segon classificat de la categoria. Vam voler sentenciar el partit i les visitants no ens varen veure venir. Les alternances en defensa, no només amb un 1-2-2, provant noves propostes de cara el final de la temporada i els Campionats de Catalunya, ens van donar molta solidesa. Tansols 6 punts en joc de les visitants, amb unes inspirades Ruth i Andrea, amb un festival d’assistències de Millán i Martin i la facilitat per decidir i aprofitar-se’n les demés jugadores ens van portar a un 16-6 de quart.

Trencat el partit, les nostres van voler sentenciar. L’últim quart, 9 punts en contra, 5 en joc l’últim minut. La solidesa defensiva de Mireia, amb el seu domini en el rebot defensiu, ens oferia sempre una acció ràpida per finalitzar de manera fàcil o arribant jugant. Andrea, Dali i Helena es van aprofitar dels 1c1 i els espais per aconseguir tirs lliurats d’alt encert. Ruth seguia inspirada i dominava la pintura. Parcial de 20-9 amb molt bones sensacions.

La feina que estan fent les nostres, la carrega de partits i el treball setmanal són envejables. Moltes vegades ens falta competir 40 minuts però sempre aconsegueixen tenir sota control els partits, madurar-los i sentenciar quan veuen una petita encletxa. De cara a final de temporada i campionats, després d’aquests dies de descans, veurem si som capaces de competir 40 minuts.

Cabré (11), Calba (9), Fábregas (2), Rubio (10), Millán (8), Olivier (-), González (9), Martín (4), Gebellí (2), Sanchez (16), Martinez (1).

18/27 tirs lliures. 5 Triples: Sanchez  (2), Millán (1), Calba (1), Cabré (1). 11 faltes, sense eliminades.