Arxiu blog

Cadet masc. Salle Ploms 00-01 – TGN 2

Disputat partit el que ens han ofert el nostre Cadet ’00-’01 masculí i el TGN Bàsquet 2. La igualtat ha estat la tònica general de gran part de l’encontre, amb períodes de domini altern per un i altre costat, i el primer quart ha acabat amb avantatge local per 3 punts (20-17). Al començament del segon ha semblat que els nostres podien començar a establir diferències, però del 24-17 s’ha passat al 24-27 amb un parcial de 0-10 en 5′ gràcies a diverses recuperacions de pilota dels visitants i ràpids contraatacs. Tot i així, una certa reacció per part nostra ha aconseguit recuperar l’avantatge al marcador i fins i tot acabar guanyant el segon quart, de manera que al descans s’arribava amb un ajustat 32-28. Cap al final del tercer quart, però, i just després de que els de Tarrragona es posessin tres punts per sobre (38-41) els nostres han Llegiu-ne més

Cadet masc. Salle Ploms 00A – Pare Manyanet

Avui hem viscut el primer derbi de la temporada amb el partit dels dos equips de la ciutat de Reus, Salle-Ploms vs Pare Manyanet. Després del cap de setmana passat sense bàsquet, avui hi hem tornat i la veritat com hem tornat!… a tope. Ha sigut un partit totalment controlat pels nostres jugadors des del principi del partit fins al final. Hem començat amb un triple del nostre jugador Victor Vallinoto (9), que després de la lesió que va patir ha tornat, i com a tornat!!!. Cal destacar que ha estat el màxim anotador del partit, amb 16 punts. També el nostre jugador Fabio (7), s’ha sumat a fer un triple. El primer quart hem estat molt intensos en defensa i atac, i gràcies a aquestes accions hem acabat el quart 28-7. A continuació, ha començat el 2on quart i la mateixa tònica que el primer, tots intensos, fent jugades Llegiu-ne més