Cadet Masculí Salle Ploms '00-01 63 - 48 TGN 2

27/07/2024 - 12:30 a Pavelló Salle Reus

Disputat partit el que ens han ofert el nostre Cadet ’00-’01 masculí i el TGN Bàsquet 2. La igualtat ha estat la tònica general de gran part de l’encontre, amb períodes de domini altern per un i altre costat, i el primer quart ha acabat amb avantatge local per 3 punts (20-17).

Al començament del segon ha semblat que els nostres podien començar a establir diferències, però del 24-17 s’ha passat al 24-27 amb un parcial de 0-10 en 5′ gràcies a diverses recuperacions de pilota dels visitants i ràpids contraatacs. Tot i així, una certa reacció per part nostra ha aconseguit recuperar l’avantatge al marcador i fins i tot acabar guanyant el segon quart, de manera que al descans s’arribava amb un ajustat 32-28.

Cap al final del tercer quart, però, i just després de que els de Tarrragona es posessin tres punts per sobre (38-41) els nostres han aconseguit desenganxar-se de nou al marcador amb un parcial de 10-0 que retornava els 7 punts d’avantatge (48-41) per encarar el darrer període, en el qual els visitants ja no han pogut reaccionar i la diferència ha anat augmentant fins assolir el seu màxim de 15 punts coincidint amb el marcador final (63-48).

Marcadors parcials: 20-17 / 12-11 / 16-13 / 15-7

Anotadors: Cañete (1), Zarco (3), Llauradó (8), París (-), Beltran (10) -cinc inicial-; Diao (5), Fernández (-), Torre (2), Anglès (7), Chàrlez (10), Velarde (-), Garcia (17).
Triples: 3 (1 Beltran i 2 Chàrlez).
Faltes (comeses/rebudes): 23/24.
Eliminats: 1 (Llauradó).