Cadet Masculí Ploms Salle '00A 101 - 34 Pare Manyanet

27/07/2024 - 10:45 a Pavelló Salle Reus

Avui hem viscut el primer derbi de la temporada amb el partit dels dos equips de la ciutat de Reus, Salle-Ploms vs Pare Manyanet.
Després del cap de setmana passat sense bàsquet, avui hi hem tornat i la veritat com hem tornat!… a tope.
Ha sigut un partit totalment controlat pels nostres jugadors des del principi del partit fins al final.
Hem començat amb un triple del nostre jugador Victor Vallinoto (9), que després de la lesió que va patir ha tornat, i com a tornat!!!.
Cal destacar que ha estat el màxim anotador del partit, amb 16 punts. També el nostre jugador Fabio (7), s’ha sumat a fer un triple.
El primer quart hem estat molt intensos en defensa i atac, i gràcies a aquestes accions hem acabat el quart 28-7.
A continuació, ha començat el 2on quart i la mateixa tònica que el primer, tots intensos, fent jugades entrenades que han sortit perfectes, els jugadors contraris no podien parar-nos. Fabio (7) a tornat a clavar un triple i fins i tot ha fet una jugada, que llàstima que Alejandro no ha pogut acabar. Tranquil, no passa res.
Hem acabat el quart amb un marcador a favor de 56-17.
El tercer quart hem començat un pel relaxats i el mister ha hagut de posar ordre perquè no sabíem a que jugàvem. Seguidament ha tornat la concentració i las coses s’han fet bé.
Destacar en aquest quart els triples de Ot (8) i Martí (23). Hem acabat aquest quart 78-28.
El darrer quart, ha estat un espectacle, esportivament parlant. Hem defensat tots, mossegàvem, hem corregut, la pilota volava, i encistellàvem amb accions d’equip. Tots han col·laborat a que el públic gaudís. L’equip volia arribar als 100 punts, Fabio (7) tornava a clavar un triple i el nostre jugador Roger Serrano (17) s’encarregava de fer pujar el 101 al nostre marcador mentre el nostre adversari es quedava en tan sols 34 punts.
Destacar la participació del cadet Adrià Aragonés (55) amb 12 punts.
En resum, un partit molt ben gestionat per tots, s’ha jugat amb molta intensitat i s’ha vist que aquest nois tenen gana de bàsquet i de fer les coses bé.
El públic assistent, també ha gaudit d’aquest espectacle anomenat bàsquet.