Arxiu blog

Cadet M. Salle Ploms ’00-’01 – Reus Deportiu

Aquest diumenge s’enfrontaven el nostre Cadet ’00-01 del grup B-3 contra el Reus Deportiu. El primer derbi dels quatre que hi hauran en aquest grup, doncs recordem que també hi és el Pare Manyanet, començava un pèl enrarit per les queixes d’alguns familiars i del mateix entrenador del Reus Deportiu. Les queixes partien de que alguns jugadors del nostre Cadet de 1er Any doblaven en aquest partit, una dinàmica que s’ha seguit tota la temporada sense excepció i que és totalment ajustada al reglament; al cap i a la fi es tracta de jugadors de primer any en una categoria oberta a segon any. A sobre el seu equip aquesta jornada descansava al Campionat de Catalunya i les baixes per lesió ens havien deixat amb només sis jugadors disponibles. Començava el primer període amb un alt ritme de joc tant en atac com en defensa, amb pressions altes i contraatacs Llegiu-ne més

Cadet M. Salle Ploms ’00B – AB Cunit

Després de la derrota a La Selva de la primera jornada en aquesta fase final Territorial de nivell B-2, rebíem a casa el Cunit, que venia per la seva part de guanyar el seu primer partit. Els primers minuts de joc ja deixaven veure amb bastanta claredat l’estil de joc de cada equip: el dels visitants basat en rapidesa, verticalitat i tir exterior, però sobre tot la inspiració individual; més pausat, de combinació i col·lectiu el nostre. Així, la primera cistella ha estat pels visitants i de tres, mentre que els nostres han volgut imposar el seu sistema i han anat sumant de dos en dos en bones combinacions i entrades a cistella. Al final del quart, 15-7 i semblava que s’imposava el nostre model. Al segon quart ha baixat força l’encert de tots dos equips, i ha acabat en taules (10-10), per un resultat al descans de 25-17. Però Llegiu-ne més