Cadet M. Salle Ploms '00B 52 - 37 AB Cunit

29/04/2024 - 11:00 a Pavelló La Salle

Després de la derrota a La Selva de la primera jornada en aquesta fase final Territorial de nivell B-2, rebíem a casa el Cunit, que venia per la seva part de guanyar el seu primer partit.

Els primers minuts de joc ja deixaven veure amb bastanta claredat l’estil de joc de cada equip: el dels visitants basat en rapidesa, verticalitat i tir exterior, però sobre tot la inspiració individual; més pausat, de combinació i col·lectiu el nostre. Així, la primera cistella ha estat pels visitants i de tres, mentre que els nostres han volgut imposar el seu sistema i han anat sumant de dos en dos en bones combinacions i entrades a cistella. Al final del quart, 15-7 i semblava que s’imposava el nostre model.

Al segon quart ha baixat força l’encert de tots dos equips, i ha acabat en taules (10-10), per un resultat al descans de 25-17.

Però com dèiem l’equip del Cunit tenia la fortalesa en la seva velocitat i l’habilitat en el maneig de la pilota i del tir, de manera que quan han estat inspirats en aquestes dues facetes han aconseguit portar el partit al seu terreny i retallar distàncies, fins col·locar un preocupant 27-24 a la meitat del tercer quart.

Llavors, però, s’ha ajustat millor la defensa i s’ha aconseguit sortir més ràpid al contraatac, de manera que s’ha recuperat l’avantatge perdut gràcies a un triple al final del quart (34-26).

Al quart i definitiu període és quan els nostres més i millor han sabut imposar el seu estil: bona defensa, que obligava els rivals a penetracions complicades o tirs exteriors molt més incòmodes, unida a un major encert en el tir exterior per atacar la seva defensa en zona. Al final, 18-11 en aquest parcial i 52-37 en el global del partit.

Parcials: 15-7 / 10-10 / 9-9 / 18-11

Salle Ploms ’00B (52): Cózar (-), Herault (11), Calvo (4), Muñoz (2), Aljama (2) -cinc inicial-; Pacheco (12), Cervantes (-), Boix (2), Llauradó (14), Beltran (2), Angosto (3).

Triples (3): Angosto, Pacheco, Llauradó.
Faltes comeses: 16, sense eliminats

AB Cunit (37): Jové (2), Paulino (4), De Dios (7), D. Faccia (-), González (20) -cinc inicial-; Jiménez (2), J. Faccia (-), Hidalgo (2), Jurado (-)

Triples (2): González (2).
Faltes comeses: 11, sense eliminats