Sènior Femení Copa, victòria còmode al primer partit de pre-temporada.

05/09/2014

copa

TGN Bàsquet 38

Ploms – Salle Reus 71

Primer partit de pre-temporada de les nostres noies vers un rival de 1ª Catalana que, malgrat la darrera temporada de sofriment, porta fent una molt bona feina de base i amb sèniors, arribant sempre a competir entre els 6 primers de la categoría. Un primer quart on ja es varen marcar diferències al partit, amb ràpides transicions i aprofitant l’alçada de les notres. La intensitat defensiva de jugadores com Laia, Montsant o Dali van provocar moltes pèrdues i ràpides transicions. Un segon quart on el TGN Bàsquet va pujar la intensitat defensiva i el contacte amb exteriors i interiors, posant les coses difícils i acabant amb un parcial al seu favor àmpli. El tercer i quart quart, les nostres sortiren molt més intenses, tant amb atac com en defenses presionants a pista sencera. Balanç positiu en el primer test de la pretemporada on s’han pogut veure els primers signes d’identitat del equip de Copa per la temporada 14-15. Falta per guanyar solidesa en totes les fases defensives fins al rebot defensiu. Tot i axí veient l’actitud de les jugadores fa pensar que no serà difícl aconseguir-ho seguint amb aquesta conviccó. Ara toca preparar-se per afrontar el proper amistós contra el GEiEG en el Stage que realitzarà aquest dies 5,6 i 7 a la ciutat de Girona on viatgen juntament amb el júnior femení, fent una expedició de 20 jugadores.