Arxiu blog

Obertes les inscripcions per la nova temporada

Ja podeu fer la inscripció de jugadors i jugadores per la propera temporada 2022-23! Accedint a través de l’enllaç directe que trobareu al menú superior de la pàgina (INSCRIPCIONS NOVA TEMPORADA), o bé des d’aquí mateix, entrareu a un nou FORMULARI que ens ajudarà a gestionar millor les altes i la informació de tots els equips, així com el contacte amb jugadors/es i pares/mares. Tant a la pàgina enllaçada com al mateix formulari hi trobareu la informació necessària per fer la inscripció. A partir d’ella el club s’encarregarà com de costum de tramitar les llicències corresponents i assignar-les als equips que ja s’han començat a inscriure. Benvinguts doncs a la nova temporada 2022-23 i confiem en que sigui millor que qualsevol de les anteriors. Gràcies per la vostra confiança, bon estiu i… SALUT I BON BÀSQUET AMB EL PLOMS-SALLE REUS!!


Primer premi sorteig Nadal entregat!

El primer premi del nostre sorteig de Nadal 2019 ja ha estat entregat als afortunats que van comprar la butlleta guanyadora amb el número 6590 coincident amb les quatre darreres xifres del primer premi de la loteria nacional del dia 22 de desembre passat. El premi, consistent en un portàtil MSI de gamma alta, va ser recollit el dilluns passat al despatx del Bàsquet. Juntament amb el portàtil també van ser entregats dos altaveus bluetooth als números anterior i posterior al primer. Podeu veure les descripcions dels premis en aquesta pàgina. Enhorabona als guanyadors!!


Sorteig Nadal19! Gràcies per col·laborar!

La nova edició del nostre sorteig de Nadal d’enguany 2019 ja està en marxa. Us agraïm la vostra participació i us desitgem molta sort per obtenir algun dels premis següent: Trobareu tota la informació sobre el sorteig en aquesta pàgina.


Tecnificacions bàsquet Nadal 2019

Si voleu gaudir jugant a bàsquet els propers dies de les festes de Nadal apunteu-vos al Campus de tecnificacions de Bàsquet que organitza el nostre Club. Podeu fer la inscripció en el formulari que trobareu clicant aquí. En aquest formulari trobareu també la forma de pagament. Cal fer l’ingrés corresponent al compte: ES58 2100 0394 0202 0021 9842 indicant nom i cognoms del jugador abans del 21/12/18. Animeu-vos! Més informació: Contacteu amb el correu: basquetplomssallereus@gmail.com


Premis Nadal 2018

Primer premi entregat al nostre jugador aleví Martí Hernández! Enhorabona Martí!! Si heu estat afortunat/ada en el nostre sorteig de Nadal i teniu una de les butlletes guanyadores relacionades a sota, truqueu al 608768464 (Jaume) per concretar la forma de fer-vos l’entrega del vostre premi. Per més informació consulteu les bases del nostre sorteig.


Premis Sorteig Nadal 2018

Ja tenim els premis del sorteig de Nadal d’enguany a punt i esperant als seus propietaris per què en puguin gaudir. Els podeu veure en aquestes imatges: 27 vals de 50€ en articles esportius. Tota la informació en: http://www.cbsallereus.cat/sorteig-de-nadal-2018/


Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors