Reunions informatives de pre-temporada

20/07/2017

Els dies 18 i 19 de juliol s’han celebrat reunions informatives per les famílies dels jugadors i jugadores des de Preinfantil a Júnior. Dimecres va ser el torn de Preinfantils (19:30) i Infantils (20:30), mentre que dijous estaven convocats Cadets i Júniors, a les mateixes hores respectivament.

Primer que res, agraïm molt sincerament la important audiència amb què hem comptat, que ens fa sentir satisfets del compromís i de l’interès de pares i mares en la preparació per la propera temporada i en les novetats que hem anat anunciant recentment.

En les reunions s’ha parlat d’aspectes generals com:

 • La importància de formalitzar les inscripcions a través del formulari web per tal de tenir la informació detallada de cada jugador/a i famílies
 • La presentació dels nous Directors Esportius: Bernat Bauzà (equips femenins) i Ezequiel Bárcena (masculins)
 • La presentació també de la nova Oficina del Bàsquet, la responsable de la qual serà la Carme Fernández
 • Les quotes definitives per la propera temporada
 • Les dates previstes per les estades de pretemporada a Cornudella
 • Les novetats que s’estan acabant de concretar pel que fa a la gestió d’equipatges, que estem segurs millorarà el servei per famílies i club
 • La petició que per part del Club fem de cara a la designació de Delegats d’Equip, si és possible com a mínim un per cada equip.

I també, per suposat, les informacions més particulars per cadascun dels equips implicats, en els casos en què a hores d’ara ja les tenim definides:

 • Entrenadors/es respectius
 • Composició dels equips
 • Dates d’inici de la pretemporada
 • Horaris i llocs d’entrenament en pretemporada i temporada
 • Dates, si s’escau, de fases de classificació per categories d’àmbit català
 • Informació específica per noves incorporacions al Club (benvinguts i gràcies per confiar en nosaltres!)


Així mateix, a l’inici de cada una de les sessions, Gerent i Directora Esportiva del CN Reus Ploms han presentat l’oferta del Club per tal d’animar als familiars a fer-se’n socis gaudint d’avantatges especials per tal de, per una banda i molt important, crear sentiment de pertinença al projecte comú i, per l’altra, donar a les famílies l’oportunitat d’aprofitar les hores en què els seus fills i filles entrenen per també fer salut practicant esport al ritme i en la modalitat que cadascú esculli.

Com ja es va dir a les reunions, en les properes setmanes s’anirà ampliant la informació a mida que es vagin produint avanços: dates concretes de partits de fases o amistosos, convocatòries per les estades a Cornudella, detalls sobre el nou sistema de gestió d’equipatges, horaris d’entrenaments definitius… Tot aixó, com ja sabeu, ho podreu trobar sempre actualitzat a la nostra pàgina web, i per qualsevol dubte, problema o inquietud també sabeu ja que a partir d’ara podeu comptar amb la Carme. Les seves dades de contacte són:

e-mail: administracio@cbsallereus.cat

Telèfon: 606 461 267

I sempre podreu trobar aquesta mateixa informació a la pàgina web: http://www.cbsallereus.cat/contact/


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors