Recupera’t, amb nosaltres

09/01/2019

Ens complau informar-vos de que el nostre Club ha arribat a un acord per posar a la disposició de jugadors i jugadores un servei de fisioteràpia de la mà de Recupera’t, centre mèdic de la nostra ciutat que, des de 2011 i a la seva seu del Carrer Ample 60-62, ofereix un ventall de serveis i teràpies com: medicina esportiva (incloses les revisions mèdiques obligatòries per esportistes federats/des), dietètica i nutrició, preparació física, biomecànica o psicotraining, entre altres.

El servei personalitzat a les instal·lacions del Pavelló Joan Sirolla (sala a peu de pista) s’oferirà segons el següent:

Horari

Divendres de 18 a 21 h.

Protocol per jugadors/es

  1. Comprovar disponibilitat o reservar hora a través de l’entrenador o Coordinador corresponent (femeni@cbsallereus.cat, Bernat Bauzà, per equips femenins i masculi@cbsallereus.cat, Ezequiel Bárcena, per equips masculins), els quals hauran de donar en qualsevol cas el vist i plau a la visita.
  2. El preu per cada sessió de tractament, amb material inclòs necessari per qualsevol jugador/a serà de 5€ que es pagaran per avançat als Coordinadors o a la Carme Fernández en hores d’oficina.

El servei de Fisioteràpia que el Bàsquet Ploms Salle Reus posa a la vostra disposició té com a finalitat fonamental donar un servei de proximitat i de confiança que ajudi a orientar en primera instància el tractament, evitant en molts cops demores innecessàries o fins i tot actuacions posteriors que puguin arribar a ser contraproduents.

El fisioterapeuta ofereix la visió de l’origen, abast i possibles conseqüències de la dolència, ajudant sovint a reduir-ne les conseqüències i el temps d’inactivitat que en pugui resultar.

En qualsevol cas, recordeu sempre que qualsevol jugador o jugadora amb llicència de la FCBQ està cobert per l’assegurança obligatòria, amb la companyia FIATC a partir de la temporada en curs, en cas de lesió produïda durant la pràctica de l’esport (entrenaments regulats o partits). A través d’aquesta cobertura se li oferirà l’assistència mèdica adequada tant d’urgències (si és necessària) com programada. En els casos en què així es prescrigui, el servei de fisioteràpia podrà quedar també cobert en un centre concertat amb l’asseguradora.

A través d’aquest enllaç podreu accedir a la pàgina de la FCBQ on es detalla la informació sobre els serveis i condicions de l’assegurança obligatòria.

Al menú de la part superior de la pàgina web hi trobareu un enllaç permanent amb la informació necessària per fer-ne ús. Esperem que sigui del vostre grat i quedem a la vostra disposició per qualsevol dubte o suggerència.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors