Fisioteràpia

Ens complau informar-vos de que a partir del dia 22 d’octubre de 2019 disposarem, de nou i de cara a tota la temporada, del servei de fisioteràpia, gràcies a la col·laboració de la Sandra Torné que ens oferirà a un cost molt assequible el seu servei personalitzat a les instal·lacions del Pavelló Joan Sirolla (sala a peu de pista) segons el següent:

HORARI

Dimarts, dijous i divendres de 19 a 21 h.

PROTOCOL PER JUGADORS/ES

    1. Comprovar disponibilitat o reservar hora a través de l’entrenador o Coordinador corresponent (femeni@cbsallereus.cat, Bernat Bauzà, per equips femenins i masculi@cbsallereus.cat, Ezequiel Bárcena, per equips masculins), els quals hauran de donar en qualsevol cas el vist i plau a la visita.
    2. El preu per cada sessió de tractament, amb material inclòs necessari per qualsevol jugador/a, serà de només 10€ que es pagaran directament després del servei. Aquest preu s’estableix tant per cobrir part del cost del servei com el del material. La resta del cost real l’aporta el Club.

El servei de Fisioteràpia que el Bàsquet Ploms Salle posa a la vostra disposició té com a finalitat fonamental donar una atenció inicial de proximitat i de confiança que ajudi a orientar en primera instància el tractament posterior, evitant en molts cops demores innecessàries o fins i tot actuacions que puguin arribar a ser contraproduents.

El fisioterapeuta ofereix la visió de l’origen, abast i possibles conseqüències de la dolència, ajudant sovint a reduir-ne l’impacte posterior i el temps d’inactivitat que en pugui resultar.

En qualsevol cas, recordeu sempre que qualsevol jugador o jugadora amb llicència de la FCBQ està cobert per l’assegurança obligatòria, amb la companyia FIATC a partir de la temporada en curs, en cas de lesió produïda durant la pràctica de l’esport (entrenaments regulats o partits).

A través d’aquesta cobertura se li oferirà l’assistència mèdica adequada tant d’urgències (si és necessària) com programada. En els casos en què així es prescrigui, el servei de fisioteràpia podrà quedar també cobert en un centre concertat amb l’asseguradora.

A través d’aquest enllaç podreu accedir a la pàgina de la FCBQ on es detalla la informació sobre els serveis i condicions de l’assegurança obligatòria. Està permanentment actualitzat i inclou el llistat dels centres concertats amb l’asseguradora (actualment FIATC) així com les cobertures incloses.

En el cas de Reus, el centre al qual cal acudir en cas de lesió és únicament l’Hospital de Sant Joan, mentre que a Tarragona és L’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla. En cap cas heu d’anar a un altre centre si voleu mantenir la cobertura de l’assegurança federativa.

Al menú de la part superior de la pàgina web hi trobareu un enllaç permanent amb la informació necessària per fer-ne ús. Esperem que sigui del vostre grat i quedem a la vostra disposició per qualsevol dubte o suggerència.