Presentació d’equips!
Espectacular!

07/11/2015

El divendres 6 de novembre, al Pavelló Olímpic Municipal de Reus i amb la presència de l’Alcalde de Reus Sr. Carles Pellicer, el Regidor d’Esports Sr. Joaquim Enrech i la Delegada Territorial d’Esports Sra. Gemma Solé, a més de representants de la Federació Catalana de Basquetbol i de les escoles afiliades entre altres personalitats, es va celebrar l’acte de Presentació d’Equips del projecte conjunt de bàsquet que lideren el CB Salle Reus i el CN Reus Ploms per la temporada 2015-2016.

L’acte va aplegar una notable afluència de públic, al voltant de 800 persones, i el van protagonitzar un total de més de 400 jugadors. Hi van col•laborar també, oferint diverses coreografies i acompanyant la sortida dels diferents equips, l’Escola de Dansa del Col•legi Sant Josep i la Secció de Patinatge del CN Reus Ploms.

Durant l’acte, i com ve sent habitual cada any, es va dur a terme una recollida d’aliments en col•laboració amb Càritas, durant la qual es van recaptar més de 90 kg d’aliments primordials. També es va presentar la “Polsera Solidària”, per la qual el Club destinarà també a Càritas part de la recaptació aconseguida amb la seva venda.

Es van presentar un total de 41 equips, de totes les categories des de pre-benjamí (P3-P4) fins a sènior. Una part pertanyen a les diverses escoles de bàsquet que participen al nostre projecte:

• CN Reus Ploms (2 equips formats per nens i nenes de diverses escoles)
• La Salle (4 equips)
• Sant Josep (5 equips)
• Joan Rebull (5 equips)
• Mowgli (2 equips)
• Puigcerver- Salle (1 equip)

La resta són els equips pròpiament del club, que en general participen com a Salle-Ploms (d’aleví fins a júnior) i Ploms-Salle (sènior):

• Salle-Ploms (16 equips)
• Ploms- Salle (6 equips)

Els equips de nens i nenes més petits participen en lligues escolars organitzades pel Consell Esportiu del Baix Camp i/o conjuntes amb la Territorial de la FCBQ, mentre que els equips Salle-Ploms i Ploms-Salle participen tots a competicions organitzades per la Federació Catalana, ja sigui a nivell Territorial o a nivell Interterritorial o de Catalunya. Els equips sènior es distribueixen així:

• 2 femenins: un a Copa Catalunya (la màxima competició de les que organitza la Federació Catalana) i l’altre a Segona Catalana
• 4 masculins: un a Copa Catalunya (la qual cosa ens posa en el grup de només cinc clubs que tenen equips sènior tant a Copa Catalunya femenina com masculina), un a Segona Catalana, un a Tercera Catalana i el quart a Territorial.

La presentació d’equips a Canal Reus TV:

I un primer tast de les excel·lents imatges de la presentació el teniu aquí…

Presentació equips temp. 2015-16 101

Presentació equips temp. 2015-16 104

Presentació equips temp. 2015-16 105

Presentació equips temp. 2015-16 107

Presentació equips temp. 2015-16 002

Presentació equips temp. 2015-16 085

Presentació equips temp. 2015-16 087

Presentació equips temp. 2015-16 096

Presentació equips temp. 2015-16 098

Aviat en podreu veure més imatges.
Gràcies a tots els que vau assistir-hi!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors