Gari Marquet, tota una vida dedicada a l’esport.

07/09/2014

El passat dijous 5 de setembre va tenir lloc al Pavelló Olímpic de la nostre ciutat l ́entrega la tercera edició del PREMIS ESPORT I CIUTAT 2014.

El nostre Club ha tingut la sort que en cada edició hem estat premiats:

– A la primera amb el premi al millor Club d ́Esport Base

– A la segona edició amb el premi al nostre Director Tècnic Sr. Raül Bonet, amb la modalitat de Tècnics de l ́Esport.

Aquest any hem tornat a ser reconeguts am la figura del Gari Marquet, com a pioner de l ́esport, fet que ens fa sentir molts feliços a tots els que formem part del BASQUET PLOMS SALLE REUS.

En la seva dilatada i encara activa presencia en el mon de l’esport , ha desenvolupat tots els papers de l’auca, fill i pare d’esportistes, el Gari …va iniciar el seu periple com a jugador cap a l’any 1957 al Col·legi Guarque, posteriorment va continuar fins a la temporada 76-77 , sempre al club de la seva vida el C.N. Reus Ploms.

Va compaginar la pràctica activa del bàsquet , amb la d’entrenador des del 1963, fins la temporada 1979-80, des d’aleshores va concentrar els seus esforços des de la branca directiva, tasca que encara avui desenvolupa.

Ha presidit la secció de Bàsquet del C.N. Reus Ploms en tres períodes , El primer , des del 1969 fins al 1973. El segon , des del 1995 fins al 1998. I el tercer, des del 2011 fins a l’actualitat.

Exemple d’esperit de servei , ho ha demostrat realitzant les taques més diverses ,delegat, tresorer, taxista, encarregat de material, i un llarg etcètera.

També hi hem d’afegir que als 80 va ser President de l’Ampa del Col·legi Arce, període que , com no podía ser d’altra manera, es va revitalitzar en el centre la pràctica del bàsquet.

Però per sobre de les dades estrictament objectives del anys que ha fet una o altra cosa , del Gari hem de remarcar per sobre de tot, que’ n el més absolut del silencis ha treballat amb passió pel bàsquet i per al seu club , en quan més gran era la necessitat que algú ho fes, i ho ha fet incondicionalment en els pitjors moments , per aquest motiu els que l coneixem i reconeixem , no únicament ho fem com a un dels grans pioners de l’esport, que ho és, sinó com un d’aquestos herois silenciosos que amb el seu dia a dia han fet que altres puguem gaudir de l’esport, amb una dedicació de … agafeu-vos be ¡¡ quasi 60 anys ¡¡ Tota una vida ¡¡


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors