XII Hores: ja les tenim aquí!

26/04/2018

Doncs sí, ja les tenim aquí! Falten només dos dies per l’inici del nostre estimat Torneig “XII Hores” de Minibàsquet de La Salle Reus, en la seva 37a edició. Com us informàvem fa setmanes, l’organització ja porta temps preparant-lo i aquest any presenta importants novetats, sent la més destacada el canvi de seu per l’allotjament de participants i acompanyants. Malgrat l’excel·lent col·laboració que hem mantingut durant anys amb els anteriors hotels, s’ha volgut buscar una opció diferent, més enfocada a gaudir de les estones de lleure que deixarà l’activitat purament esportiva envers un allotjament tradicional.

Amb aquest objectiu, es va seleccionar el magnífic complex del Resort Cambrils Park, de 4*, on gairebé 700 participants i més de 120 acompanyants podran gaudir de bungalows i apartaments de gran qualitat situats en un entorn magnífic, amb instal·lacions diverses pel lleure. A més, s’han previst activitats lúdiques per amenitzar les vetllades durant l’estada en el resort.

També s’ha inclòs la visita al nou parc temàtic Ferrari Land, dins del complex Port Aventura, aprofitant que aquest any el pont de l’1 de maig ens atorga un dia més i per donar una altra estona de distracció i diversió durant el matí de dilluns.

I per acabar, aquest any ens hem trobat amb l’oportunitat, tot i que ens ha obligat a variar el calendari del torneig, de permetre que en acabar les finals del dia 1 tots i totes els i les participants al torneig i aquells qui els vulguin acompanyar puguin desplaçar-se fins el Pavelló Olímpic Municipal per assistir, amb entrada gratuïta, a la Final de la Lliga Catalana CB de bàsquet que hi disputaran, a partir de les 12:30 i amb retransmissió per TV de Catalunya, ni més ni menys que Morabanc Andorra i FC Barcelona Lassa. Tot un luxe com a final de festa.

Tot plegat, doncs, amb l’objectiu de fer cada cop millor l’experiència de participar en aquest torneig tan arrelat a la nostra ciutat i un dels de més llarga tradició a Catalunya i arreu d’Espanya.

Ja queda poquet, doncs. Us hi esperem!


¡Ya las tenemos aquí! Faltan sólo dos días para el inicio de nuestro querido Torneo “XII Hores” de Minibasket de La Salle Reus, en su 37ª edición. Como os informábamos hace semanas, la organización ya lleva tiempo preparándolo y este año presenta importantes novedades, siendo la más destacada el cambio de sede para el alojamiento de participantes y acompañantes. A pesar de la excelente colaboración que hemos mantenido durante años con los anteriores hoteles, se ha querido buscar una opción diferente, más enfocada a disfrutar de los ratos de ocio que dejará la actividad puramente deportiva frente a un alojamiento más tradicional.

Con este objetivo, se seleccionó el magnífico complejo del Resort Cambrils Park, de 4*, donde casi 700 participantes y más de 120 acompañantes podrán disfrutar de bungalows y apartamentos de gran calidad situados en un entorno magnífico, con instalaciones diversas para el ocio. Además, se han previsto actividades lúdicas para amenizar las veladas durante la estancia en el resort.

También se ha incluido la visita al nuevo parque temático Ferrari Land, dentro del complejo Port Aventura, aprovechando que este año el puente del 1 de mayo nos otorga un día más y para dar otro rato de distracción y diversión durante la mañana de lunes.

Y para terminar, este año nos hemos encontrado con la oportunidad, aunque nos ha obligado a variar el calendario del torneo, de permitir que al terminar las finales del día 1 todos y todas los y las participantes en el torneo puedan desplazarse hasta el Pabellón Olímpico Municipal para asistir, con entrada gratuita, a la Final de la Liga Catalana ACB de baloncesto que disputarán, a partir de las 12:30 y con retransmisión por TV de Catalunya, ni más ni menos que Morabanc Andorra y FC Barcelona Lassa. Todo un lujo como final de fiesta.

Todo ello, pues, con el objetivo de hacer cada vez mejor la experiencia de participar en este torneo tan arraigado en nuestra ciudad y uno de los de más larga tradición en Cataluña y España.

Ya queda poquito, pues. ¡Os esperamos!

Imatges de la presentació a Reus de la Final de la Lliga Catalana ACB de Bàsquet, i la posterior del nostre Torneig / Imágenes de la presentación en Reus de la Final de la Lliga Catalana ACB de Baloncesto y la posterior de nuestro Torneo:

Flyers en català i castellà amb informació del tornaig i les opcions d’allotjament / Flyers en catalán y castellano con información del torneo y las opciones de alojamiento:

Flyer XII Hores 2018_cat

Flyer XII Hores 2018_cas


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors