VICTÒRIA IMPORTANT DEL SÈNIOR B FRONT EL CB CALAFELL

24/03/2014

Zamar 2000 – Ploms Salle – Reus B 73 – C.B.Calafell 62

Un bon inici de partit va servir perque els nostres sumessin la seva desena victòria contra un rival directe en la permanència. Fins a vuit triples es van anotar en el primer quart, fent l’aventatge al final del període a 23 punts. Les distàncies es van mantener fins l’últim període, on un parcial desfavorable de 4-14, posava el marcador a 65-60 a falta de 3 minuts, però aquest cop, l’equip va saber estar en els minuts finals, demostrant solidesa defensiva i efectivitat desde els tirs lliures en els moments decisius.

La setmana vinent, desplaçament a la pista del C.B.Salou, diumenge a les 18:00, on s’espera seguir en la mateixa dinàmica de la segona volta i poder sumar la 11ena victòria i acostar-nos cada cop més, a la zona de salvació directe.

Cristian 8, Sisco 3, Joan 15, Dani 7, Joan E. 8, Pau 2, Javi 21, Bascu 2, Albert 1, Ezequiel 6.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.