VICTÒRIA DEL SÈNIOR FEMENÍ QUE S’APROPA A LA SALVACIÓ DIRECTE A COPA CAT.

23/02/2014

ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS 66 – PLATGES MATARO 61. // veure estadística//Cinquena victòria de les reusenques davant el Pltages de Mataró que sitúa al Ploms Salle prop dels llocs de salvació directe de la categoria. Sortida intensa de les reusenques molt més encertades que les mataronines en el tir final del primer quart 15-9. En el segon quart les mataronines despertan conscients que aquestes alçades de la competició es comencen a decidir moltes coses, s’enporten el quart deixant el marcador en un 28-30. A la represa, el salle Ploms ha posat damunt la pista el millor bàsquet, parcial de 12-0 favorable a les del Baix camp, final del quart, 43-33. A ültim i definitiu quart les del maresme no deixarien escapar el partit tan fàcilment, les locals comecen a deixar de controlar el rebot defensiu la qual cosa provocaba que les visitants es situesin a tres punts a tres minuts pel final, El Salle Ploms no encerta els tirs lliures en moments decisius. Al final les interiors del Ploms Salle marquen la diferència dins la zona i decideixen el partit. Bona victòria que situa a les locals amb possibilitats de salvar la categoria de manera directe.