Unint esforços pel futur del bàsquet reusenc

13/01/2017

Aquest dimecres dia 11 de gener, el Consell Esportiu del Baix Camp, el Club Natació Reus Ploms i el Club Bàsquet La Salle Reus han signat un important conveni de col·laboració amb l’objectiu d’impulsar el bàsquet a les escoles de Reus i comarca.

Aquest acord permetrà a aquells centres educatius que desitgin promoure o millorar l’activitat de bàsquet disposar del suport i de personal qualificat i amb titulació per tal de poder desenvolupar la pràctica d’aquest esport a l’escola. Unes eines que facilitaran els dos clubs reusencs conjuntament amb el Consell.

Per la seva banda, el Consell Esportiu del Baix Camp proporcionarà la figura d’un coordinador a cada escola interessada. L’activitat de bàsquet serà extraescolar i les escoles decidiran les hores que li voldran dedicar. Ara per ara, d’aquest acord se’n beneficien potencialment 300 escolars i s’espera que aquesta col·laboració permeti ampliar-ho a moltes més escoles de la nostra ciutat i de la nostra comarca.

Aquesta iniciativa, promoguda de forma conjunta per Consell Esportiu i Bàsquet Ploms-Salle Reus, s’emmarca en els objectius de cara a l’any 2019, en què Reus serà Ciutat del Bàsquet Català, i s’espera que, com a fruit de la col·laboració entre les tres entitats, la ciutat vegi incrementat de manera significativa el seu potencial planter de bàsquet base.

CN Reus Ploms, en la seva secció de Bàsquet, i CB La Salle Reus vénen treballant de la mà des de fa ja sis anys en un projecte de bàsquet base que ha esdevingut la referència a la nostra ciutat i ha merescut la confiança de diverses escoles amb les quals es manté una llarga col·laboració que ha estat summament profitosa per totes les parts. L’objectiu últim, és important remarcar-ho, és el foment del bàsquet a la nostra ciutat i aconseguir situar Reus en lloc destacat del mapa basquetbolístic català i estatal. Aquesta col·laboració amb el Consell Esportiu del Baix Camp sens dubte aportarà un impuls addicional molt important de cara a aconseguir-ho.

Al següent enllaç hi trobareu el tall de vídeo que Canal Reus Televisió va emetre al voltant de l’acte de signatura del conveni, en què van participar els Srs. Josep Llebaria, president del CEBC, Sergi Piquer, President de la secció de Bàsquet del CN Reus Ploms i Armand Llauradó, president del CB La Salle Reus:

Tall de vídeo


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors