UN PRE-INFANTIL MASCULÍ IMPRESIONANT GUANYA EL CB VENDRELL

06/04/2014

Salle Puigcerver 78 vs. C.B. Vendrell 47

Partit entre primer i segon classificats de la lliga on els visitants només havien perdut un partit, justament contra l’equip pusa, primer classificat imbatut de la categoria.

El partit va iniciar-se amb un joc lent basat en el tir exterior durant els dos primers períodes, i per tant, el Vendrell es sentia a gust amb aquest ritme imposat (10-13). Tot va canviar a partir del 3r quart, on l’equip reusenc va pujar el nivell defensiu, i dominant el rebot va començar a dominar també el ritme del partit amb ràpids contraatacs i bones circulacions de pilota, efectuant un parcial de 15-6 en 5 minuts. Tot i així, el Vendrell estava dins el partit gràcies a la seva efectivitat davant cistella (Descans, 25-21). El 5è quart va ser una calca del 3r: robades de pilota per part dels locals, sortides ràpides i ordenades al contraatac i establint un nou parcial de 15-6 que va deixar tocat l’equip visitant. A partir d’aquest moment només hi va haver un equip a pista, i la diferència en el marcador es va anar ampliant fins al resultat final (78-47).

Puigcerver Salle: Basora (13), Diao(-), Bisús(2), Díaz (4), Callaza (-), Anglès(2), Moriones(-), Llauradó(10), Hijos(-), Marín (8), Bosi (11), Charlez (7) i Aragonès(21).