UN CADET 98A ESPECTACULAR GUANYA AL CB LA SELVA

Cadet Salle-Ploms 98-A, 115 – C.B. La Selva, 26

5 inicial Ploms-Salle: Aguilar (4), Arnau Nolla (9), Bages (2), Baraut (10), Gomis (42) – Adrià Nolla (9), Català, Cano (29), Arbós (10). 4 triples anotats. 16 faltes d’equip.

5 inicial CB Selva: Vilanova, Bosque (4), Bartolí (7), Llevat (5), Raventós – Piñol (4), Solé (4), Martín (1), Sans (2). 1 triple anotat. 16 faltes d’equip.

Parcials: 31-12, 63-16, 94-21, 115-26.

Diumenge a les 9.00h, (hora dolorosa), els nostres Cadets jugaven un partit important de cara a la classificació, ja que es jugava contra el teòric “coco”‘ del grup, el CB Selva.

Els nois van començar el partit amb moltes ganes i sense son a les orelles van anar per feina des del minut 1. La intensitat de l’equip entrenat per Raul Bonet, va fer que s’acabés el 1r quart amb un resultat prou ample per guanyar el matx (31-12). Els jugadors locals van continuar jugant bé i treballant per arribar amb el partit decidit a la mitja part amb un clar 63-13.

Destacar la bona feina en defensa, ja que va deixar al rival amb només 16 punts en el primer temps i amb 10 punts en el segon temps.

Tot i el resultat al descans, l’equip va seguir jugant amb gran intensitat fet que va fer que el partit es liquidés ja segur al 3r quart (94-21) i finalitzant el matx amb victòria dels nostres jugadors que els situa líders de grup amb 2 victòries 0 derrotes i el bagatge de 214 punts favorables i només 84 en contra.

Aquesta setmana toca anar al Serrallo a jugar contra el CBT “B”, molta sort i a per totes!

Som-hi Ploms-Salle!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.