Stage Femení a Girona: Sèniors i júnior

15/09/2014

Sensacions positives en l’Stage de Girona, on han conviscut jugadores del equip júnior, segona catalana i copa. La dinàmica i els lligams establerts entre les jugadores dels diversos equips ha  estat molt bona, varen entrar jugadores que formaven part de tres equips i varen sortir com  un sol equip. La temporada és molt llarga i això facilitarà que les jugadores de la base puguin optar per un  lloc en el primer equip.

PRIMER DIA

– Arribada a l’hotel al mig dia i primera sessió d’entrenament a la tarda de 17:00h a 19:00h.

– 20:30 a 22:30h Sessió de Coaching amb tots els equips. A càrrec de l’empresa Girona  Coaching.

SEGON DIA

– 9:00 a 11:00 Segona sessió de entrenament de hores.

– Lliure.

– 17:15 Partit amistós entre els equips juniors GEiEG – CB La Salle Reus Ploms.

– 19:00 Partit amistós entre els equips de copa GEiEG- CB La Salle Reus Ploms.

– Sopar amb tots els equips.

GEiEG – Sènior Copa

Partit amb un inici fred per part de les jugadores del Ploms on les 6 sessions d’entrenament durant la setmana han fer pesar les cames. En el primer quart els rivals es posen 23-15 a favor amb una permissivitat defensiva durant els tres primers quart, mentre el GEiEG rentabilitzava la seva diferencia. Quan semblava que tot havia de seguir igual l’equip reacciona amb una defensa molt més agressiva a tota la pista provocant pèrdues de pilotes i atacs ràpids. Fet que fa que a falta de pocs segons tinguessin al rival a tant sols 1 punt. Tot i ser a prop de la victòria s’acaba el partit amb bones sensacions.

A destacar: – Aportació ofensiva i defensiva d’Elena Quintana.

– Convicció i reacció de l’equip

En negatiu: – Feblesa i poca agressivitat defensiva a moments del partit.

Resultat final: GEiEG 61- Ploms 58

En quant al Júnior, sense pressió i tensió, ens plantejàvem el cap de setmana per fer equip, estar juntes després de la duresa de les fases i crear vincles entre les jugadores i els sèniors. La importància i incidència de les jugadores júniors als equips sèniors és clau a aquesta darrera etapa de formació.

El partit contra el júnior de GEiEG no va començar massa bé, amb pors, mals records i timidesa de les nostres jugadores. Els dos primers quarts van ser molt còmodes per l’equip local per la falta de duresa i convicció de les nostres. A la represa del matx a la mitja part, les nostres van ser molt més agressives en defensa, i d’una diferència de 20 punts es va reduir a 8 per un parcial de 4-16. A l’últim quart del partit, vàries imprecisions i el cansament acumulat van fer que no poguéssim competir fins al final.

La millor sensació és la recuperació mental de les jugadores i la implicació i incidència que tenen amb el sènior copa.

Molts ànims i molta sort a totes aquesta temporada!