Arxiu blog

Cadet F. Lima Horta ’02 – Salle Ploms ’01-’02

Derrota sense pal·liatius la que van endur-se les nostres jugadores en la visita a la pista barcelonina del Lima-Horta. Tot i que les jugadores locals ja partien com a teòriques favorites, el decebedor encontre disputat per les visitants les va aplanar molt el camí de la victòria. El partit no va tenir un inici dolent pels interessos reusencs. Utilitzant la defensa eficient dels darrers encontres, les nostres anaven aturant les escomeses de les contràries, les quals mostraven una millor capacitat. El llast del primer període van ésser els llançaments des de la línia de lliures; un baix 7/15 d’encert va impedir que en el marcador es reflectís un equilibri més objectiu respecte el que s’estava veient a la pista. A partir del segon període, el partit per les plomistes ja va caure en un pou del què no se’n va poder sortir. Les locals empraven accions d’atac amb moviments de Llegiu-ne més

Infantil M. Bàsquet Teresianes – Salle Ploms A

Repeteix victòria el nostre Infantil Masculí A en la seva visita a pista del Bàsquet Teresianes de Tarragona. L’encontre va ser dominat de cap a cap pels jugadors reusencs. Amb una forta sortida, 0-10 de parcial al minut 3, els visitants van marcar el seu territori davant un equip combatiu i que tractava de fer un joc obert i senzill, sense por de la teòrica superioritat rival. Els parcials sempre van ser favorables als nostres, destacant un 0-20 en el cinquè període. Tot i donar-se el fet de tancar el marcador a manca de 8 minuts per la finalització del partit, els jugadors plomistes van seguir treballant de valent, sense caure en la autocomplaença i jugant un partit seriós i respectuós amb el contrari. Ara, per acabar aquesta primera fase, queda per jugar el partit contra el CBT: dissabte vinent, a les 9:15. Un cop acabada aquesta fase, es jugarà Llegiu-ne més