Lima-Horta Bàsquet '02 66 - 33 Cadet F. Salle Ploms '01-'02

11/12/2016 - 17:45 a Pavelló Virolai

Derrota sense pal·liatius la que van endur-se les nostres jugadores en la visita a la pista barcelonina del Lima-Horta. Tot i que les jugadores locals ja partien com a teòriques favorites, el decebedor encontre disputat per les visitants les va aplanar molt el camí de la victòria.

El partit no va tenir un inici dolent pels interessos reusencs. Utilitzant la defensa eficient dels darrers encontres, les nostres anaven aturant les escomeses de les contràries, les quals mostraven una millor capacitat. El llast del primer període van ésser els llançaments des de la línia de lliures; un baix 7/15 d’encert va impedir que en el marcador es reflectís un equilibri més objectiu respecte el que s’estava veient a la pista.

A partir del segon període, el partit per les plomistes ja va caure en un pou del què no se’n va poder sortir. Les locals empraven accions d’atac amb moviments de pick&roll central i amb bloquejos cecs que no van ser aturats adequadament. Si hi afegim que la producció en atac va ser escassa (19-7 en aquest període), tenim ja les primeres causes del declivi del partit.

El descans no va millorar res. Una petita reacció de l’equip, més d’orgull que per mèrits esportius, va donar una petita esperança. Però no va durar molt de temps. Definitivament, el partit ja era decidit i la manera de finalitzar-lo (15-3, en el 4rt període) ja va fer abaixar completament els braços d’un equip que, si per alguna cosa es caracteritzava, era per la lluita constant.

Proper partit, rebrem la visita del C.B. Gavà, pavelló J. Sirolla, a les 16h. de dissabte.

L’Equip què va disputar l’encontre era format per:

Valle A. (6), Anaya C., Achaerandio I. (2), Sanahuja P. (17), Martín I. (2), Hernández J. (1), Alcové A. (1), Juncosa N., Porres A. (3), Gomis M., Montes N. i Baudés E. (1).

Crònica: Manel Sebastià