Arxiu blog

Cadet M. Salle Ploms ’01 – UE Gaudí

Després de dues victòries consecutives fora de casa i un cap de setmana de descans competitiu, tornàvem al Pavelló de La Salle amb la visita de l’UE Gaudí, equip que ocupava el darrer lloc de la classificació després d’haver perdut tots els encontres disputats fins ara. Es presentava doncs com una molt bona oportunitat de seguir pujant esgraons a la classificació però, sobre tot, de consolidar la millora en el joc individual i col·lectiu que havíem experimentat en els darrers partits. De bon començament, i malgrat que en atac l’equip va arrencar amb força desencert, una bona defensa va poder anul·lar gairebé tot el joc ofensiu del rival, a qui només es va permetre anotar 4 punts i tots ells de tir lliure. Al final del primer quart s’arribava doncs amb un contundent 21-4 que feia presagiar un partit plàcid i adequat per repartir minuts a tots els jugadors. Tanmateix, Llegiu-ne més