Cadet M. Salle Ploms '01 67 - 36 UE Gaudí

30/04/2024 - 12:30 a Pavelló La Salle

Després de dues victòries consecutives fora de casa i un cap de setmana de descans competitiu, tornàvem al Pavelló de La Salle amb la visita de l’UE Gaudí, equip que ocupava el darrer lloc de la classificació després d’haver perdut tots els encontres disputats fins ara.

Es presentava doncs com una molt bona oportunitat de seguir pujant esgraons a la classificació però, sobre tot, de consolidar la millora en el joc individual i col·lectiu que havíem experimentat en els darrers partits. De bon començament, i malgrat que en atac l’equip va arrencar amb força desencert, una bona defensa va poder anul·lar gairebé tot el joc ofensiu del rival, a qui només es va permetre anotar 4 punts i tots ells de tir lliure. Al final del primer quart s’arribava doncs amb un contundent 21-4 que feia presagiar un partit plàcid i adequat per repartir minuts a tots els jugadors.

Tanmateix, i com ja comença a ser habitual, un marcador “massa” favorable acostuma a provocar certa “espessor” en els nostres, que ja al segon quart van veure com, malgrat que el rival continuava sense aconseguir massa punts, la diferència en el marcador no s’aconseguia augmentar. Al descans s’arribava amb un 32-13 encara molt clar i amb la sensació de que el rival difícilment ens podia arribar a complicar la lluita pel partit, però també que la diferència en el marcador seguia sent massa ajustada vista la diferència de potencial d’ambdós equips.

Pitjor encara van anar les coses al començament de la segona part, doncs no només els nostres van seguir bastant desafortunats en atac, sinó que a sobre el rival va endurir considerablement la seva defensa. Així va aconseguir mantenir la nostra anotació a ratlla a la vegada que augmentava lleugerament la seva, cosa que els va permetre acostar-se fins als 15 punts de desavantatge (39-24, amb un parcial favorable de 7-11) que els nostres, però, van poder recuperar fins acabar guanyant el quart (44-24).

Per fi al quart i definitiu període els nostres van centrar-se més en atac i, amb una millor circulació de pilota van saber trobar més opcions de cara a cistella. Gràcies també a una defensa més encertada, van sovintejar més les sortides al contracop que van deixar el marcador amb una diferència més d’acord amb la que hi havia a la pista, fins els 31 punts de marge al final (67-36).

Parcials: 21-4 / 11-9 / 12-11 / 23-12

Anotadors: Basora (-), Díaz (5), Bisús (10), Chàrlez (10), Aragonès (16) -cinc inicial-; Diao (4), Cazalla (-), Moriones (-), Llauradó (4), Beltran (18).

Rebots (48, 11o/37d): Basora (15), Díaz (1), Bisús (3), Chàrlez (6), Aragonès (5), Diao (3), Cazalla (1), Moriones (2), Llauradó (7), Beltran (5).

Triples (6): Aragonès (2), Beltran (2), Bisús (1), Chàrlez (1).
Faltes comeses/rebudes: 26/18.