Arxiu blog

Cadet M. CB Samà Vilanova – Salle Ploms ’01

Dèiem la setmana passada després de la victòria a Cornellà que el següent partit, el d’avui jugat a Vilanova, era especialment important per seguir remuntant i sobre tot perquè es tractava d’un rival “de la nostra lliga”, que arribava a aquest partit amb el mateix balanç de victòries i derrotes que nosaltres però que venia obtenint bons resultats en els darrers partits. El començament ha respòs a aquestes premises, amb molta igualtat malgrat un 5-0 inicial pels locals, que s’ha convertit en un 7-8 gràcies a bones accions i molts rebots en atac dels nostres que permetien segones opcions i situacions de 2+1. La tònica d’igualtat s’ha mantingut fins el minut 7 del quart, al qual s’ha arribat amb 11-10 al marcador, però a partir d’allí un seguit d’imprecisions nostres i un molt bon percentatge d’encert per part dels de Vilanova els han permès assolir un avantatge de 9 punts Llegiu-ne més