Arxiu blog

Cadet Masc. Sant Nicolau – Salle Ploms ’01

El millor inici de partit de la temporada no va ser suficient per derrotar un Sant Nicolau que en el còmput total del partit va ser superior gràcies sobre tot a la major regularitat en el seu nivell de joc. Els nostres van plantar cara d’inici amb un joc ràpid, intens i descarat que els locals no van saber contestar, malgrat que el primer període acabava amb lleu avantatge per ells (15-14). El segon temps començava amb la mateixa tònica i a base de bones accions en defensa i claredat d’idees en atac es va aconseguir el que seria el màxim avantatge del partit pel nostre equip (21-25) just arribat l’equador d’aquest quart. Tanmateix, la prematura acumulació de faltes d’alguns dels nostres va provocar una davallada en la intensitat defensiva i en el rebot a ambdues cistelles, que el Sant Nicolau va aprofitar per capgirar el marcador en ben just Llegiu-ne més

Cadet Masc. Salle Ploms 00A – Teresianes

Salle-Ploms 107 Vs Teresianes 33 Segon partit seguit del nostre Cadet Masculí 00 A al nostre camp de la Salle de Reus per jugar contra Teresianes de Tarragona. Després de gaudir la setmana passada d’un bon espectacle de bàsquet, avui els nostres jugadors han fet que tornéssim a gaudir d’un partit excel·lent jugant Vs Basquet Teresianes. Aquests nois han demostrat que saben jugar, i com juguen!!!! La prova està amb la gran actuació de dos dels nostres jugadors que entre ells dos han fet 49 punts. Victor (26) i Roger (23). El 1er quart ha sigut intens, en totes les facetes del joc, defensa intensa, recuperant pilotes, atacant amb rapidesa i generant contraatacs ben finalitzats per part dels nostres. El marcador del 1er quart ha acabat 27-10. L’inici del 2on quart ha sigut d’un domini total per part dels nostres, on jugadors com Marc, Victor, Pol, Alex, Alejandro i Roger Llegiu-ne més