Cadet Masculí Salle Ploms 00A 107 - 33 Teresianes

16/07/2024 - 10:45 a Pavelló Salle Reus

Salle-Ploms 107 Vs Teresianes 33

Segon partit seguit del nostre Cadet Masculí 00 A al nostre camp de la Salle de Reus per jugar contra Teresianes de Tarragona.
Després de gaudir la setmana passada d’un bon espectacle de bàsquet, avui els nostres jugadors han fet que tornéssim a gaudir d’un partit excel·lent jugant Vs Basquet Teresianes.
Aquests nois han demostrat que saben jugar, i com juguen!!!! La prova està amb la gran actuació de dos dels nostres jugadors que entre ells dos han fet 49 punts. Victor (26) i Roger (23).
El 1er quart ha sigut intens, en totes les facetes del joc, defensa intensa, recuperant pilotes, atacant amb rapidesa i generant contraatacs ben finalitzats per part dels nostres.
El marcador del 1er quart ha acabat 27-10.
L’inici del 2on quart ha sigut d’un domini total per part dels nostres, on jugadors com Marc, Victor, Pol, Alex, Alejandro i Roger han fet jugades molt ben trenades.
El 2on quart acabat amb un 55-16 i això era senyal que lo bo encara estava per arribar.
Efectivament, el 3er quart ha estat un veritable espectacle. com s’ha defensat, com s’ha corregut al contraatac, inclús hi ha hagut una jugada en que la pilota no ha tocat el terra. Ha sigut un TIQUI-TACA de l’equip molt ben acabat.
Aquest quart s’ha acabat amb un marcador a favor de 81-21.
L’últim quart ha estat la cirereta del pastís d’aquest gran partit que aquest grup de nois han gestionat quasi a la perfecció. És tanta la confiança que tenen els jugadors amb ells mateixos que hem de destacar els triples de Alejandro (12), Antonio (21) i Marc (14).
És bo veure com tots van a per totes i no donen cap pilota per perduda.
Al final del partit el resultat ha estat de 107-33 on es reflexa la feina ben feta.
Una vegada més, gràcies a tots vosaltres, jugadors i mister per fer-nos gaudir d’aquest esport anomenat bàsquet.

Nois, seguiu amb aquesta actitud.
Salut i basquet!