Arxiu blog

Sènior M. CB Cubelles – Zamar 2000 Ploms Salle C

MASSA ENEMICS A CUBELLES Partit disputat al pavelló Municipal de Cubelles dissabte 19 de març a les 18:45. Visitàvem la pista del Cubelles, equip que ens havia guanyat a casa el partit de la primera volta i que el teníem situat a la taula una victòria per sota nostre, d’aquí la importància del encontre. Mal inici de partit per part dels dos equips, amb moltes errades en atac i poc encert cara a cistella. Només dos triples plomistes i un de local donen vida a un marcador escarransit: 13-10. Segon quart molt més encertat per part de tots dos equips, doncs els canells comencen a funcionar i podem veure un millor espectacle deixant un parcial de 19-21 i la igualtat brillant al marcador (32-31 al descans). Tercer quart, fins ara estàvem jugant contra un bon equip com es el Cubelles i a més ho hem hagut de fer contra l’estrany Llegiu-ne més