CB Cubelles 67 - 65 Sènior M. Zamar 2000 Ploms Salle C

29/04/2024 - 18:45 a Pavelló Municipal

MASSA ENEMICS A CUBELLES

Partit disputat al pavelló Municipal de Cubelles dissabte 19 de març a les 18:45. Visitàvem la pista del Cubelles, equip que ens havia guanyat a casa el partit de la primera volta i que el teníem situat a la taula una victòria per sota nostre, d’aquí la importància del encontre.

Mal inici de partit per part dels dos equips, amb moltes errades en atac i poc encert cara a cistella. Només dos triples plomistes i un de local donen vida a un marcador escarransit: 13-10.

Segon quart molt més encertat per part de tots dos equips, doncs els canells comencen a funcionar i podem veure un millor espectacle deixant un parcial de 19-21 i la igualtat brillant al marcador (32-31 al descans).

Tercer quart, fins ara estàvem jugant contra un bon equip com es el Cubelles i a més ho hem hagut de fer contra l’estrany criteri arbitral que ens ha estat cosint a faltes contínuament. Parcial de 18-15 i marcador al final del quart 50-46.

Darrer període, el Cubelles surt més encertat que els nostres nois i aconsegueix distanciar-se en el marcador fins un 62-51 a falta de 4 minuts que sembla definitiu, però la reacció plomista és espectacular: dos triples, una jugada de 2+1 i dues cistelles més, donen la volta al lluminós deixant un 62-65 a falta de menys d’un minut. Un triple local iguala el marcador 65-65 i així arribem a falta de dos segons, quan el Cubelles en una penetració a cistella perd la pilota (amb la desesperació del jugador local), però incomprensiblement un dels àrbitres dóna la possessió al equip local davant la incredulitat de tots els visitants que estem en el pavelló. Temps mort, treu pilota l’equip Cubellenc i cistella…..67-65 i final.

Bon partit dels nostres nois, que han competit fins al final i simplement amb una miqueta més d’encert la victòria hagués estat nostra.

Personalment crec que avui hem “lluitat” dins la pista contra set persones, i dubto que dues d’elles puguin tenir la consciència massa tranquil·la; nosaltres sí.