Arxiu blog

Sènior M. CB Salou B – Zamar 2000 Ploms Salle C

MASSA RIVALS A SALOU Desplaçament a Salou, diumenge tarda-nit, pista molt complicada on l’equip local només havia perdut un partit (el primer) i portava nou victòries consecutives, amb una mitjana d’anotació de 69 punts. Inici de primer quart molt igualat amb molta intensitat per part del dos equips, 11-10 en cinc minuts. El Salou troba el camí del triple i amb dos llançaments consecutius aconsegueix distanciar-se en el marcador deixant al final del quart un 20-12, encara petita diferència però que al final seria definitiva. Segon quart molt igualat amb intercanvi de cistelles, dos triples visitants inclosos, que aconsegueix ajustar una mica el lluminós 34-28 (parcial 14-16). Tercer quart molt intens, mal inici visitant amb una tècnica en contra (un total de quatre totes visitants) que ens aboca a un parcial de 9-4 (43-32) que sembla decidir el partit, però es produeix una petita reacció visitant que permet ajustar el Llegiu-ne més

Júnior M. CN Terrassa A – Salle Ploms ’98

Partit dur (mireu les fotos) amb un dels rivals directes en la classificació. Primer quart fluix del nostres jugadors, però que va canviar radicalment en el segon quart. A partir de llavors, la gran intensitat i esforç del nostre equip, amb una defensa molt treballada, que va fer gaudir als fans de l’equip, van fer capgirar el partit i el marcador. La igualtat en aquest, va persistir fins al final del partit on una agressivitat fora de lloc de l’equip local i unes decisions poc encertades del col·legiats van fer que la victòria fos per a l’equip local. Molt bé, nois, bon partit!!! Classificació actual aquí. Més imatges en l’àlbum de fotos.