CB Salou B 56 - 50 Sènior M. Zamar 2000 Ploms Salle C

29/04/2024 - 19:45 a Pavelló Municipal
    MASSA RIVALS A SALOU

Desplaçament a Salou, diumenge tarda-nit, pista molt complicada on l’equip local només havia perdut un partit (el primer) i portava nou victòries consecutives, amb una mitjana d’anotació de 69 punts.

Inici de primer quart molt igualat amb molta intensitat per part del dos equips, 11-10 en cinc minuts. El Salou troba el camí del triple i amb dos llançaments consecutius aconsegueix distanciar-se en el marcador deixant al final del quart un 20-12, encara petita diferència però que al final seria definitiva.

Segon quart molt igualat amb intercanvi de cistelles, dos triples visitants inclosos, que aconsegueix ajustar una mica el lluminós 34-28 (parcial 14-16).

Tercer quart molt intens, mal inici visitant amb una tècnica en contra (un total de quatre totes visitants) que ens aboca a un parcial de 9-4 (43-32) que sembla decidir el partit, però es produeix una petita reacció visitant que permet ajustar el marcador un altre cop 45-40.

Darrer quart, inici espectacular del Salou amb sis punts consecutius en 4 minuts que ara sí semblen matar el partit (51-40). Finalment els nois del Ploms-Salle poden “maquillar” el resultat final deixant-lo en 56-50.

En general no ha estat un bon partit, doncs encara que en defensa hem aconseguit deixar al Salou en només 56 punts (mitjana de 69), el nostre atac (50 punts) no ha estat a l’alçada. Un altre tema és l’arbitratge (dolentno, molt dolent). Com també ha estat dolenta (opinió personal de qui això escriu) la reacció dels nostres: nois, entrenador i pares amb continues protestes, que ens han acabat costant, crec, quatre tècniques. Haurem d’aprendre a callar una miqueta, encara que creguem tenir raó.