Sortida al partit FC Barcelona – Baloncesto Sevilla

24/01/2016

Ja disposem de l’horari oficial del partit de bàsquet entre el F. C. Barcelona Lassa i el Baloncesto Sevilla: el partit serà el diumenge 14 de febrer a les 12:30 h.

Tal i com ja us vàrem avançar per correu, els preus de les entrades són els següents:

 • Jugadores i jugadors: 10,00 € per persona
 • Germans/es acompanyants: 10,00 € per persona
 • Acompanyants adults: 11,00 € per persona
 • El preu del bus serà de 9,00 € per persona


 • Recordar que aquesta activitat està adreçada només a famílies dels jugadors dels equips i escoles que formen part del projecte Ploms-Salle de Reus.

  Els jugadors i jugadores baixaran a la pista per presenciar l’escalfament previ dels jugadors des del parquet, a més de fer-se una fotografia amb l’equip del Barça Lassa de bàsquet, la qual després us serà enviada en format digital (les germanes i germans dels jugadors que ho desitgin també podran baixar a la pista).

  Si us plau teniu en compte que les places són limitades i que per tant en cas de que la demanda superi el nombre disponible s’assignaran les entrades segons l’ordre en que s’hagi rebut la sol·licitud. Per aquest motiu, es realitzarà una preinscripció de les famílies interessades la qual servirà per determinar l’ordre de la inscripció definitiva.

  Per realitzar la preinscripció cal enviar un correu electrònic, indicant “Bàsquet al Palau” com a títol de l’assumpte a l’adreça:

  comunicacio@cbsallereus.cat

  Al cos del missatge s’hi hauran d’indicar les següents dades:

 • Cognoms de la família
 • Telèfon de contacte
 • Correu electrònic
 • Nom del jugador/a i equip al que pertany
 • Nombre d’acompanyants


 • Un cop rebuda la vostra petició contactarem amb vosaltres per realitzar l’ingrés i quan es coneguin data i hora exactes del partit es comunicaran a les famílies pre-inscrites a les quals, en el cas que segueixin interessades, se sol·licitarà l’abonament íntegre del valor de les entrades. Un cop comprades les entrades ja no es podrà sol·licitar el retorn dels diners.

  El proper diumenge dia 31 de gener és el darrer dia per fer la preinscripció (si és que aquesta no es tanca abans). Un cop rebuda la vostra sol·licitud l’organització es posarà en contacte amb vosaltres per confirmar-la i que pugueu procedir amb el pagament.

  Per formalitzar la inscripció definitiva caldrà:

 • Fer un ingrés amb el valor total resultant de les entrades i les places de bus sol·licitades per la família.
 • En el concepte de l’ingrés s’indicarà els cognoms de la família.


 • El nº de compte el rebreu per correu electrònic quan formalitzeu la preinscripció.

  L’últim dia per fer l’ingrés serà el dimecres dia 3 de febrer. En cas que no s’hagi realitzat es considerarà que es renuncia a les places.

  Un cop realitzat l’ingrés, la família cal que enviï un correu electrònic a l’adreça de correu comunicacio@cbsallereus.cat on s’adjuntarà la següent informació:

 • Còpia del comprovant d’ingrés
 • Talla de samarreta per cada nen/a assistent (les talles disponibles són S, M, L, XL, i XXL)


 • Un cop completat tot el període d’inscripció ens posarem en contacte amb les famílies inscrites per acabar de coordinar el punt de trobada i els horaris (estimem sortir de Reus a les 9:00 h i tornar al voltant de les 18:00 h) i donar les últimes instruccions.

  Com a informació addicional cal tenir en compte que els jugadors/es hauran d’estar 2 hores abans preparats per rebre les instruccions del personal del F.C. Barcelona i posar-se una samarreta que el club els hi regalarà.

  El dia del partit es donaran les entrades i les samarretes, les quals s’hauran de posar els jugadors/es i germans/es.

  En el cas que una família hagi canviat d’idea i no pugui assistir a l’activitat caldria que enviés tan aviat com pugui un correu electrònic a l’adreça de comunicacio@cbsallereus.cat per informar de la baixa (si us plau recordeu que un cop encomanades les entrades no es tornaran els diners!).

  Preguem feu difusió de l’activitat a altres famílies d’amics i companys d’equip dels vostres fills/es. Gràcies per la vostra col·laboració i recordeu: #fembàsquetfemciutat!


  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  Accessos Ràpids

  logo 3 LQ

  logo 3 LQ

  logo 3 LQ

  Entrades Anteriors